Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dhruv Baker otkriva najbolje od hrvatske kuhinje
Britanski MasterChef u dokumentarnoj emisiji "Iz Hrvatske s ljubavlju" otkriva brojne vrhunske delicije i božanstvene namirnice

Dhruv Baker otkriva najbolje od hrvatske kuhinje

Foto: HRT

Dhruv Baker, britanski MasterChef, rođen i odrastao u Meksiku, Indiji i Africi, u seriji Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju kreće na put otkrivanja najboljeg od hrvatske kuhinje.

U zemlji prepunoj raznolikosti i ljepote, u kojoj su čak i rimski bogovi slavili svoje praznike, Dhruv otkriva brojne vrhunske delicije i božanstvene namirnice. Često nazivan i chefom s nepcem anđela, Dhruv svako svoje putovanje kroz epizode, slavi i kuhanjem svega najboljeg što Hrvatska nudi, na najljepšim mjestima, gdje još nijedan chef prije njega nije kuhao.

Projekt pod naslovom Croatia's Finest prvi je veliki gastronomski televizijski putopis po Hrvatskoj na engleskom jeziku i ostvario je veliki uspjeh na svjetskoj sceni.

Voditelj emisije, pobjednik britanskog MasterChefa Dhruv Baker, vlasnik je londonskog restorana Jolly Gardeners i autor uspješne kuharice Spice. Serija je do sada emitirana u gotovo 100 zemalja svijeta. National Geographic Channel Asia emitirao je seriju premijerno 2016. godine, dva i pol mjeseca u cijeloj Aziji i dijelu Afrike te nakon toga neprekidno do danas nastavio s brojnim i svakodnevnim reemitiranjima. Od prvog tjedna emitiranja na NGC-u Croatia's Finest nalazi se na listi najgledanijih emisija NGC-a u Aziji. Serija se od 2016. emitira svakodnevno i u Velikoj Britaniji, a od travnja 2017. u Rusiji i susjednim državama.

Dhruv Baker: Iz Hrvatske s ljubavlju gledajte srijedom oko 21 sat na HTV 1 na kojem će biti prikazano 20 epizoda. U prvoj epizodi tri grada predstavljaju Zagrebačku županiju.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala