Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijere novih serija na kanalu HBO
Premium televizijska mreža HBO u svoj će program uvrstiti dvije nove zanimljive serije, koje će biti dostupne i putem video usluge HBO GO

Premijere novih serija na kanalu HBO

Foto: HBO

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje premijere novih serija Britanija i Mozaik.

Serija Britanija na HBO kanalu premijeru će imati 23. siječnja u 20.00h dok će se po jedna nova epizoda emitirati svakog utorka u istom terminu. Putem video usluge na zahtjev HBO GO serija je dostupna već od 19. siječnja, od kada će biti dostupna cijela sezona.

Kad Rimljani napadnu Britaniju 43. g. n. e., Kerra (Kelly Reilly), kći kralja Kantija, prisiljena je zanemariti svoja neslaganja sa suparničkom kraljicom Antedijom (Zoë Wanamaker) kako bi se suočile sa svojim osvajačima. Rimljani, na čelu s generalom Aulom Placijem (David Morrissey), odlučni su uspjeti u onome u čemu Julije Cezar nije i osvojiti ovu mitsku zemlju na dalekom rubu Rimskog Carstva. Aulo je jak i žilav vođa, ali ima duboku tajnu koja prijeti njegovoj misiji. Plemena i druidi ujedinjuju se u borbi protiv Rimljana, a Kerri je dodijeljena najvažnija uloga u životu kad postaje predvodnica otpora protiv moćne rimske vojske.

Serija Mozaik će putem video usluge na zahtjev HBO GO biti dostupna od 23. siječnja, od kada će svaki dan u ponudu dolaziti po jedna nove epizoda.

Na HBO kanalu premijera će biti 30. siječnja u 21.50h dok će se po jedna nova epizoda emitirati svakog utorka u istom terminu.

Mozaik je priča puna preokreta o strasti, intrigi i obmani koju je osmislio i režirao ponajbolji redatelj naše generacije. Priča je fokusirana na brutalan nestanak u novogodišnjoj noći istaknute stanovnice pitoresknog Summita u Uti te na četverogodišnje napore policije i građana da otkriju istinu iza zločina.

Redatelj i izvršni producent ove serije u šest nastavaka jest Oscarom i Emmyjem nagrađivani Steven Soderbergh (Traffic, Moj život s Liberaceom), a glumačku postavu čine Sharon Stone (nominirana za Oscar za ulogu u filmu Casino), Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges, Paul Reubens, Jennifer Ferrin, Devin Ratray, Michael Cerveris, James Ransone, Jeremy Bobb i Maya Kazan.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala