Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Heatherice bit će drugačija od originalnog filma
„Nikome se ne gleda kako djevojka 10 epizoda slini za tipom, ubija popularne klince i žali se zbog toga“

Serija "Heatherice" bit će drugačija od originalnog filma

Foto: YouTube

Ove nam godine na male ekrane stiže Paramountova serija Heatherice prema istoimenoj kultnoj komediji iz 1988. s Winonom Ryder i Christianom Slaterom, no čini se da će se serija dosta razlikovati od originalnog filma.

Naime, autor serije Jason Micallef je naglasio da će serija imati nešto drugačiju radnju od one koje očekujemo. „Sad smo u 2018., a ne u 1988. godini. Nitko sad ne želi gledati kako djevojka u 10 epizoda slini za jednim tipom, planira ubiti ljude i kasnije se žali zbog svega toga“, rekao je jučer na pressici Television Critics Associationa. Dodao je kako je napravio nekoliko ključnih promjena kod glavne junakinje Veronice Sawyer koju je u filmu glumila spomenuta Winona Ryder, dok je u seriji glumi Grace Victoria Cox.

Micallef nije htio otkrivati detalje o radnji samo je još rekao da je ona dinamika iz filma ostala ista: Veronica je i dalje dobra djevojka koja se pokušava nositi s opakom popularnom srednjoškolskom klikom za koje je mislila da su joj prijateljice. I Heatherice su drugačije: nisu više tri mlade prekrasne bjelkinje koje rade kaos u školi, kako je stajalo u opisu originala, već su one punija djevojka, gay prijatelj i Afroamerikanka. To su redom najpopularnija cura u školi Heather Chandler (Melanie Field), njezin prijatelj Heather Duke (Brendan Scannell) i Heather McNamara (Jasmine Mathews), najsimpatičnija Heatherica koja ima mračnu tajnu.

Serija Heatherice je planirana kao antologijska što znači da će se svaka sezona baviti novom srednjom školom i novim likovima. Prva sezona će imati 10 epizoda, a točan datum premijere još nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala