Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 12.1.
Večeras pogledajte rukometnu utakmicu, novu seriju "Maigret", novu sezonu "Doline sreće", a od filmova su reprize

TV Preporuke dana – Petak 12.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 12.1.

SERIJE / EMISIJE

Vrijeme je za rukomet; utakmica Hrvatska - Srbija, RTL od 19:50 sati

Maigret, HTV 2 u 20:05 sati
Svjetski poznati i cijenjeni glumac Rowan Atkinson glumi Simenonova legendarnog detektiva Maigreta u dvjema uzbudljivim kriminalističkim pričama čija je radnja smještena u Pariz pedesetih godina 20. stoljeća.

Istanbulska nevjesta, Nova TV u 20:15 sati
Na večeri Sureja upoznaje obitelj, no Esma odbija doći. Zatraži od Sureje da je okupa u skladu s tradicijom pretpostavljajući da će ona odbiti, no iznenadi se. Esma prosi Ipek, no ne za Faruka, što iznenadi Ipekinu majku. Faruk i Fikret se sukobljavaju što Fikreta razbjesni. Na večeri Esma predstavlja novu snahu, a Faruku se ideja nikako ne sviđa.

Dolina sreće, HTV 2 u 21:35 sati
Sarah Lancashire vraća se u izvrsnom BBC-jevu trileru iz pera Sally Wainwright (Posljednji tango u Halifaxu, Scott i Bailey, koji se bavi osobnim i profesionalnim životom marljive, predane policajke. Ozbiljna narednica Catherine Cawood predvodi ekipu predanih policajaca u dolini Calder u zapadnom Yorkshireu. Tommy Lee Royce, otac njezina unuka i čovjek koji je zamalo nije ubio, možda jest u zatvoru, ali nikako joj ne izlazi iz glave. Dok je na dužnosti, Catherine otkrije jeziv prizor trupla. Žrtvine ozljede neobično podsjećaju na niz ubojstava počinjenih tijekom prethodnih nekoliko mjeseci, iz čega se da zaključiti kako krajem hara serijski ubojica.

FILMOVI

Harry Potter i zatočenik Azkabana, HTV 1 u 20:05 sati
Režiju ovog trećeg nastavka o mladom čarobnjaku potpisuje Alfonso Cuarón koji nije prije pročitao knjigu niti pogledao prva dva filma. U ovom nastavku prvi put vidimo mračne scene u kojima pratimo kako mladi Harry odrasta. Ujedno ovo je i posljednji nastavak Harry Pottera koji je bio pušten na VHS-u.

Crno ili bijelo, Nova TV u 22:50 sati
Predvođen zvjezdanom glumačkom ekipom i nastao prema istinitim događajima, film pruža pogled na dva naizgled različita svijeta u kojima ništa nije tako jednostavno da bi bilo samo crno ili bijelo.

Bourneov identitet, RTL u 23:10 sati
Eksplozivni akcijski triler sa sjajnim Mattom Damonom i Frankom Potente, utemeljen na jednom od najuspješnijih romana svih vremena proslavljenog Roberta Ludluma.Film je osvojio nagradu Taurus 2003. godine, a nominiran je za dvostruko za nagradu Golden Reel i nagradu Saturn.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala