Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lindsay Lohan bi glumila Batgirl u Whedonovom filmu, fanovi nisu oduševljeni
Već mjesecima nema novosti o "Batgirl" filmu Jossa Whedona pa je jedan tweet zainteresirao javnost

Lindsay Lohan bi glumila Batgirl u Whedonovom filmu, fanovi nisu oduševljeni

Foto: PR Photos

Joss Whedon nam je obećao samostalni film o DC-jevoj junakinji Batgirl, a sad je tu Lindsay Lohan da nas na to podsjeti.

Naime, glumica i bivša dječja zvijezda je na svom Twitteru upitala fanove bi li ona bila dobar izbor za ulogu u tom filmu. Iako nije specificirala o kojoj se ulozi radi, svi su pretpostavili da se radi o ulozi Batgirl. Reakcije nisu baš onakve kakve je očekivala jer se našla masa onih kojima je ideja suluda.

Podsjetimo, krajem ožujka prošle godine je objavljeno da će junakinja Batgirl dobiti svoj samostalni film za koji će biti zadužen filmaš Joss Whedon. Whedon je trebao napisati scenarij, režirati i producirati film za Warner Bros., ali vijesti o razvoju projekta su stale nakon vrlo lošeg rezultata Lige pravde u američkim kinima, filmu na čijim je prepravcima Whedon radio mjesecima prije njegovog izlaska sredinom studenog.

Kako već mjesecima nije bilo novosti o glumačkoj postavi niti potencijalnom početku snimanja, Lohanin tweet je uzburkao javnost. Iako su komentari većinom negativni valja se podsjetiti da je dosta uloga u filmovima o superjunacima prošlo jako loše kod fanova da bi nakon dolaska u kina reakcije bile vrlo pozitivne – što samo znači da se nikad ne zna.

Whedon još nije odgovorio na tweet, barem ne javno. Batgirl smo zadnji put gledali na velikom ekranu 1997. godine u filmu Batman i Robin kad ju je utjelovila Alicia Silverstone.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala