Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Elisabeth Moss otkrila detalje za 2. sezonu serije Sluškinjina priča
Nova sezona distopijske hit serije počet će godinu dana nakon prve

Elisabeth Moss otkrila detalje za 2. sezonu serije "Sluškinjina priča"

Foto: YouTube

Hvaljena dramska serija Sluškinjina priča od jučer je bogatija za dva Zlatna globusa, onaj za najbolju dramsku televizijsku seriju te za najbolju glumicu u dramskoj TV seriji koja je pripala Elisabeth Moss, a konačno su poznati neki detalji za drugu sezonu.

Malo prije dodjele Zlatnih globusa je stigla vijest da će nova sezona serije imati svoju premijeru u travnju ove godine, godinu nakon prve sezone te da će imati 13 epizoda (prva sezona ih je imala 10). Glavna glumica Hulu-ove distopijske serije je na pressici nakon dodjele otkrila da cijela ekipa dovršava drugu sezonu koju je opisala kao nadahnjujuću, napetu te kao odličan primjer otpora.

„Trenutno snimamo sedmu i osmu epizodu. Još smo u tome kako će serija završiti“, referirala se na to da još uvijek s tvorcem serije Bruceom Millerom dogovara kako će odigrati zadnjih pet epizoda serije. Miller je bio jedan od onih koji su primili nagradu za najbolju seriju pa je u svom govoru dirljivo rekao da nagradu posvećuje svima u prostoriji te u zemlji i na svijetu koji čine sve kako Sluškinjina priča ne bi postala stvarnost, te im još poručio neka samo tako nastave.

Podsjetimo, prva sezona serije je snimljena prema istoimenom hit romanu Margaret Atwood iz 1985. godine. Kraj prve sezone ujedno je i kraj romana, tako da nitko osim scenarista i ekipe ne znaju što nas čeka u novoj sezoni. No, uskoro ćemo i to saznati jer prikazivanje počinje na streaming servisu Hulu u travnju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala