Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 5.1.
Večeras pogledajte prijateljsku rukometnu utakmicu i neki od poznatih filmova

TV Preporuke dana – Petak 5.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5.1.

SERIJE / EMISIJE

Vrijeme je za rukomet, RTL u 19:50 sati
Ususret Europskom prvenstvu, koje će se od 12. do 28. siječnja 2018. održati u Hrvatskoj, svega tjedan dan prije početaka natjecanja, Hrvatska igra prijateljsku utakmicu s Crnom Gorom. Prijateljskoj utakmici prethodi ova posebna emisija u kojoj će vas voditelj Nino Štambuk, zajedno s gostima Mirzom Džombom i Goranom Špremom, uvesti u atmosferu u Spaladium Areni te analizirati sve najvažnije trenutke utakmice.

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05 sati
Godišnji festival klasične glazbe u Thassinghamu privlači mnogo publike, a nekoliko se glazbenika nervozno bori za prestižnu nagradu. Kad netko okrutno ubije pobjednika i ukrade violinu neprocjenjive vrijednosti, Barnabyja i Wintera istraga odvodi duboko u svijet koji živi u sjeni smrtonosnog prokletstva.

Bit ćeš moja, Nova TV u 21:15 sati
Merdžan otkrije da je Kemal otet i javlja Nihan što se dogodilo. Nihan je sigurna da iza toga stoji Emir koji ne propušta priliku da uništi čovjeka kojeg ona voli. Nihan stvara plan pronalaska i spašavanja Kemala u kojem se neće pokoriti Emiru.

FILMOVI

Harry Potter i odaja tajni, HTV 1 u 20:05 sati
Harry Potter (Daniel Radcliffe) nije imao lijepe ljetne praznike. Ne samo da je morao trpjeti svoju napornu tetu Petuniju, tetka Vernona Dursleya i njihov strah od njegovih magičnih moći nego je i pomislio da su ga i njegovi najbolji prijatelji Ron Weasley (Rupert Grint) i Hermione Granger (Emma Watson) zaboravili. Naime, nisu odgovorili ni na jedno njegovo pismo. Onda se, zagonetno i nenadano, u Harryjevoj sobi pojavljuje kućni vilenjak Dobby i upozorava ga na opasnost ako se pokuša vratiti u Hogwarts...

Lov na vještice, RTL u 22:30 sati
Redatelj Dominic Sena donosi nam ovaj fantastičnu akcijsku avanturu u kojoj glavne uloge igraju Nicolas Cage i Ron Perlman. U središtu radnju su dvojica hrabrih križara koji su sukobljavaju sa nezamislivim silama zla.

Obitelj Miller, Nova TV u 22:45 sati
David (Jason Sudeikis) je sitni diler koji se ne voli previše isticati. Kada ga napadnu huligani i ukradu mu sav novac i zalihu robe koju prodaje svojoj vjernoj klijenteli, nađe se u nemilosti svojeg dobavljača (Ed Helms). Kako bi mu nadoknadio počinjenu štetu, David je prisiljen prokrijumčariti veliku količinu droge iz Meksika. Međutim, svjestan je da sam ne može uspješno odraditi misiju, pa nagovori svoje susjede da mu pomognu i glume njegovu savršenu obitelj.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala