Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 29.12.
Današnja večer donosi manje poznate filmove

TV Preporuke dana – Petak 29.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29.12.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05 sati
Kad mlada djevojka neopaženo ode s vikenda Jane Austen odjevena u kostim iz tog razdoblja i nađu je izbodenu u šumi, viši inspektor Barnaby i narednik Winter moraju se vratiti u prošlost kako bi pronašli ubojicu.

Bit ćeš moja, Nova TV u 21:10 sati
Merdžan otkrije da je Kemal otet i javlja Nihan što se dogodilo. Nihan je sigurna da iza toga stoji Emir koji ne propušta priliku da uništi čovjeka kojeg ona voli. Nihan stvara plan pronalaska i spašavanja Kemala u kojem se neće pokoriti Emiru.

Vera, HTV 2 u 21:35 sati
Viša inspektorica Vera Stanhope istražuje smrt talentiranog studenta koji je poginuo u padu u sumnjivim okolnostima. Vera istražuje smrt talentiranog studenta novinarstva Jamieja koji je pao s vrha fakultetske zgrade. U nedostatku svjedoka i tragova Vera pokušava saznati što više o Jamieju od prijatelja i obitelji kako bi otkrila tko mu je želio smrt.

FILMOVI

Veliko čudo, RTL u 20:20 sati
Istinita priča, koja je ujedinila svijet i koju je na velike ekrane donio Ken Kwapis, dogodila se 1988. blizu Point Barrowa, a nazvana je operacija Breakthrough. Ova univerzalna, poučna i humana priča za velike i male, u današnjem svijetu koji se posve otuđio, bio je jedan od rijetkih javnih događaja u kojem su ljudi pokazali svoju humanu stranu, ostavivši na stranu sve podjele i interese, odlučivši pomoći obitelji sisavaca, koja se našla u opasnosti.

Pripravnik, Nova TV u 22:20 sati
Oskarovci Robert De Niro i Anne Hathaway oduševit će vas u zabavnoj priči o pripravniku modnoga časopisa kojega glumi upravo De Niro! U ovoj komediji o 70-godišnjem umirovljeniku Benu, koji je pritom i udovac te se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom, Robert De Niro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu. Kako bi se uključio u društvo, osjećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa!

Kraljeva igra, HTV 3 u 0:55 sati
Danski politički triler priča je o nemoralu i neetičnosti kao glavnim značajkama dviju najmoćnijih profesija suvremenoga svijeta - politike i novinarstva. Iako je riječ o cjelovečernjem igranom debiju Nikolaja Arcela, film je napravljen zrelo i zanatski besprijekorno, dinamično i atraktivno.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala