Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još samo dva mjesta u finalu
Posljednja polufinalna emisija "Supertalenta" stiže ove nedjelje

Još samo dva mjesta u finalu

Posljednjih desetero kandidata od TOP 60 natjecatelja koji su zbog svog iznimnog talenta odabrani u polufinale od strane žirija, ove nedjelje borit će se za ulazak u finale Supertalenta. Martin Kutnar, Step boys, Gabrijel Čačić, Scifidelity orchestra, Antonia Dora Pleško, Flipping arts, Pavao Anić, Nina i Marin, Emil i Mateja te Ritam zona desetero je već poznatih finalista Supertalenta, a nakon šeste emisije uživo dobit ćemo još dva imena koja će se boriti za titulu petog hrvatskog supertalenta!

Za ulazak u finale ove nedjelje borit će se plesači, pjevači, a i oni kandidati koji su svojim neuobičajenim talentom zaslužili ulazak u polufinale. Od plesača vidjet ćemo plesnu grupu Sambastica, odnosno Centar plesa Split koja je u finale, unatoč negodovanju ostatka žirija, prošla zahvaljujući Davorovim stiskom zlatnog gumba. Hoće li u polufinalu opravdati Davorovo ukazano povjerenje, ostaje nam za vidjeti. Ove nedjelje vidjet ćemo i mladu plesačicu Petru Krušelj te veselu i svjetleću skupinu Atome, koji su fascinirali žiri na audiciji i donijeli nešto sasvim novo u show.

Od pjevača vidjet ćemo iznimno talentirane sestre Ramljak iz Međugorja za koje je Maja ustanovila da pjevaju božanskim glasom te jednako tako talentiranu Lorenu Bućan, koja je svojim vokalnim sposobnostima posebno oduševila Martinu.

Svakako će biti zanimljivo vidjeti i nastupe Ivana Stojiljkovića koji je sve fascinirao svojom nevjerojatnom sposobnošću lijepljenja magneta po sebi, kao i Miu Mrđenović s contact jugglingom. Angelo Švec, mladi street workouter ovoga puta dolazi s pojačanjem, Karla i njezina prijateljica, kujica Kasia pokazat će nove trikove, a s vrlo opasnom točkom na motoru u studio stići će Dejan Špoljar.

Ne propustite posljednju polufinalu emisiju Supertalenta i doznajte kojih dvoje kandidata će proći u finale showa u nedjelju u 20.10h na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala