Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Priprema se nova Zona sumraka
Streaming servis CBS All Access je naručio reboot kultne fantastične serije

Priprema se nova "Zona sumraka"

Foto: YouTube

Službeno je: streaming servis CBS All Access hrabro ide u novu dimenziju!

CBS All Access je jučer objavio da je naručio reboot kultne serije Zona sumraka za čiju će produkciju biti zaduženi Jordan Peele (Get Out), Simon Kinberg (X-Men) i Marco Ramirez. „Ove godine mi je često palo na pamet da živimo u zoni sumraka tako da mislim da je savršen trenutak da ovu fantastičnu seriju predstavimo novoj generaciji“, objasnio je Peele.

Legendarnu Zonu sumraka je 1959. godine osmislio Rod Serling, a riječ je o antologijskoj seriji koja je imala elemente znanstvene fantastike, fantastike i horora u svakoj epizodi. Svaka epizoda se fokusirala na obične ljude koji su se odjednom našli u mahom nadnaravnim situacijama, a završavale bi ironičnim preokretom. Serija je ubrzo postigla ogroman uspjeh i kod kritike i kod publike, a više je puta bila nominirana za nagradu Emmy. Na CBS-u se emitirala od 1959. do 1964. godine.

Zona sumraka je temelj mog života i prilika da nastavim tu seriju je ostvarenje snova. Sretan sam što ću to moći napraviti baš s Jordanom, Marcom i ostalom ekipom s CBS All Accessa“, rekao je Kinberg.

Vijest nije previše iznenadila fanove jer je već prošli mjesec najavljena nova verzija serije. Podsjetimo, serija je već imala dvije novije verzije: prva je stigla 1986. godine na CBS i trajala je 110 epizoda (Nova zona sumraka), dok je druga, novija, svoju premijeru imala 2002. na UPN-u s 43 epizode, a narator je bio Forest Whitaker. 1983. godine je bio snimljen i film Zona sumraka. CBS je još 2012. godine pokušao napraviti novu verziju serije s redateljem Bryanom Singerom, no pregovori nisu uspjeli.

Još se ne zna kad će nova Zona sumraka stići na CBS All Access.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala