Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Danny Masterson otpušten s Netflixove serije The Ranch
Nakon optužbi za seksualno napastovanje Netflix je suspendirao još jednog glumca sa svojih projekata

Danny Masterson otpušten s Netflixove serije "The Ranch"

Foto: YouTube

Nakon više optužbi za seksualno napastovanje koje su podnesene protiv glumca Dannyja Mastersona, Netflix je njega i njegov lik odlučio izbaciti iz serije The Ranch.

„Kao odgovor na aktualna zbivanja Netflix je sa svojim producentima odlučio maknuti lik Dannyja Mastersona iz serije. Jučer je bio njegov zadnji dan snimanja, a produkcija se nastavlja početkom 2018. godine bez njega“, izjavio je glasnogovornik Netflixa za The Wrap. Budući da je Masterson snimio više epizoda, vrlo je vjerojatno da ćemo ga gledati i sljedeće godine, no nakon toga se više neće pojavljivati.

Podsjetimo, u ožujku su tri žene prijavile Mastersona za seksualno zlostavljanje početkom 2000. godine, a kako su kontakt s njim ostvarile preko Scijentološke crkve ona navodno želi zataškati zločine, pišu neki novinari. Javila se i četvrta žrtva, a kako slučaj i dalje stoji na mjestu javila se i glumica Leah Remini (nekad je bila članica te Crkve, a danas radi protiv nje te nastoji prikazati i dokazati što sve rade protivno zakonu i volji članova) sa sumnjom da sama Scijentološka crkva podmićuje policiju. Crkva je negirala ove navode, a Masterson je već nekoliko puta naglasio da nije kriv te da su odnosi bili sporazumni.

Masterson se na seriji The Ranch udružio sa starim kolegom Ashtonom Kutcherom s kojim je krajem 1990-ih i početkom 2000-ih radio na popularnoj humorističnoj seriji Lude 70-e.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala