Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi trailer za novu Netflixovu ZF seriju
"Altered Carbon" je serija čija radnja je smještena 300 godina u budućnost, a temelji se na istoimenom romanu Richarda K. Morgana

Prvi trailer za novu Netflixovu ZF seriju

Foto: EW

Netflix je predstavio svoju najekstravagantniju seriju do sada, temeljenu na hvaljenom znanstveno-fantastičnom cyberpunk romanu Altered Carbon autora Richarda K. Morgana, objavljenom 2002. godine.

Entertainment Weekly otkrio je nekoliko kadrova iz nadolazeće serije, koju je osmislila Laeta Kalogridis, dok je za režiju pilot epizode bio zadužen Miguel Sapochnik, redatelj hvaljene epizode Battle of the Bastards iz popularne serije Igra prijestolja.

Altered Carbon donosi priču smještenu 300 godina u budućnost. Tehnologija je toliko razvijena da ljudska svijest može biti sačuvana u digitalnim umecima, koji omogućavaju najbogatijima da neprestano produžuju svoj život, umetanjem svoje sačuvane svijesti u novo tijelo.

Priča prati elitnog vojnika imena Takeshi Kovacs. On i njegova sestra Reileen Kawahara bili su plaćeni ubojice, koji su postali revolucionari. Kovacs je završio u zatvoru, spremljena mu je svijest te je nekoliko stoljeća kasnije dobio novo tijelo.

Njegovu slobodu dogovorio je imućni mogul Laurens Bancroft. No, kako bi dobio pomilovanje za svoje zločine Kovacs mora riješiti ubojstvo - Bancroftovo ubojstvo. Nakon što je ubijen, on je također dobio novo tijelo.

Njegovo puštanje na slobodu posebno je privuklo pozornost Kristin Ortega, detektivke komplicirane prošlosti.

Kovacsa u originalu glumi Will Yun Lee, ali u novom tijelu ćemo ga vidjeti u obliku Joela Kinnamana. Njegovu sestru glumi Dichen Lachman, dok Bancrofta utjelovljuje James Purefoy. Martha Higareda utjelovljuje detektivku Ortega, a u seriji još glume Renee Elise Goldsberry, Ato Essandoh i Chris Conner.

Prva sezona sastojat će se od deset epizoda, a na Netflixu ih možemo očekivati 2. veljače 2018. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala