Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Avengers: Infinity War: stigao prvi, napeti trailer!
Nakon što je Tom Holland navodno slučajno otkrio novi poster za film, nije uslijedilo dugo do službenog prvog trailera

"Avengers: Infinity War": stigao prvi, napeti trailer!

Foto: YouTube

Jučer je konačno objavljen prvi trailer za novi nastavak Marvelovog hita Osvetnici koji donosi apsolutni kaos!

U utorak je Tom Holland, kojeg u Osvetnicima gledamo kao Petera Parkera iliti Spider-Mana, na svom Instagram profilu uživo otvarao paket koji mu je navodno poslao njegov glumački kolega Mark Ruffalo (Bruce Banner / Hulk). U paketu se nalazio poster novih Osvetnika uz datum premijere, a na poleđini je pisalo da je isti vlasništvo Marvel studija te povjerljivo (Marvel Studios. Confidential Do Not Share) na što je Holland odmah ugasio kameru.

Iako se na prvu činilo da je Holland pogriješio, sve ukazuje na jako dobar marketinški trik. Studio je ubrzo objeručke prihvatio nesporazum te objavio službeni poster na svom Twitteru i obećao prvi službeni trailer za dan kasnije, koji je objavljen prije nekoliko sati.

U novom filmu o omiljenim superjunacima se okupila zbilja odlična ekipa: Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), Loki (Tom Hiddleston), Doktor Strange (Benedict Cumberbatch), Iron Man (Robert Downey Jr.), Jeremy Renner (Hawkeye), Black Panther (Chadwick Boseman), Winter Soldier (Sebastian Stan), Vision (Paul Bettany), Thanos (Josh Brolin), Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Nebula (Karen Gillan)... te već spomenuti Spider-Man i Hulk.

Treći film o Osvetnicima će biti jedna velika uzbudljiva avantura, ako je suditi prema traileru. Osim okupljene ekipe superjunaka, obožavatelje oduševljava i napeta radnja: Osvetnici i njihovi saveznici nastavljaju štititi svijet od opasnosti koje su prevelike za samo jednog čovjeka / junaka, no pojavljuje se najveća dosad: Thanos. Thanos je odlučan u potrazi sa svim Infinity Stonesima, koji vlasniku daju neograničenu moć, pomoću kojih želi napraviti kaos u svemiru. Sve za što su se Osvetnici borili ponovno je stavljeno na kocku jer sudbina Zemlje nikad nije bila neizvjesnija...

Film Avengers: Infinity War u kinima očekujemo 4. svibnja sljedeće godine, a zasad uživajte u prvom traileru!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala