Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kraj kultne serije Fashion police
Dugogodišnja zabavna franšiza kanala E! svoje će posljednje upozorenje uputiti tijekom specijala povodom završetka serije

Kraj kultne serije "Fashion police"

Nakon više od dva desetljeća neprestanog smijeha i nezaboravnih trenutaka, originalna zabavna franšiza televizije E!, za čiju produkciju je zadužen Wilshire Studios, odjavit će se sa Joan Rangers posljednji put kada specijal Fashion Police: The Farewell bude emitiran 29. studenog u 21h.

Vođena legendarnom komičarkom i ko-autoricom serije Joan Rivers od svog osnutka 1995., Fashion Police je zauvijek promijenila dijalog u suvremenoj pop kulturi - pokrivajući svaku značajnu dodjelu nagrada i modni događaj kroz objektiv svog jedinstvenog stava - razumljivim, pouzdanim i šaljivim komentarima. Nakon Joanine smrti 2014., franšiza nastavlja s blagoslovom njene kćeri i izvršne producentice Melisse Rivers, koja je postala jedan od domaćina 2015.

Pouzdani dio sadašnje momčadi su Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leaks i Margaret Cho. Tijekom proteklih 20 godina, show je ugostio neke od najpriznatijih imena iz svijeta mode, zabave i sporta, od Gigi Hadid i Nicki Minaj do Laile Ali i Marthe Stewart, koje su se pridružile emisiji Fashion Police da bi nas nasmijali i diskutirali o svojim najvećim modnim promašajima i uspjesima.

"Fashion Police bio je glavni crveni tepih koji se tijekom posljednja dva desetljeća proširio kroz zabavni krajolik", kaže Adam Stotsky, predsjednik kanala E! "Joanin bez-dlake-na-jeziku stil potaknuo je franšizin pametan pristup modi i komediji, i mi smo nevjerojatno ponosni na njegov dugotrajni uspjeh. Također smo izuzetno zahvalni ekipi koju predvodi Melissa, kao i Giuliani, Bradu, NeNe, Margaret i kompletnom Fashion Police timu, koji su nas neprestano nasmijavali i omogućili da ova epohalna franšiza bude jedinstvena."

"Zahvalni smo kanalu E! jer je imao viziju prepoznavanja potencijala Fashion Police, emisije koja je promijenila i zabavnu industriju i modne trendove ", kaže Melissa Rivers. "Stvarno mi je zadovoljstvo sudjelovati u ovoj baštini."

Izvršni producent serije Melissa Rivers bit će voditelj specijala, a tu su i voditelji Giuliana Rancic, Brad Goreski, NeNe Leakes i Margaret Cho. Mreža će obilježiti franšizu sa Fashion Police: The Farewell, omogućivši podsjećanje na nezaboravne trenutke ovog show programa iz kuta mnogih poznatih lica koja su se našla na setu i žestokim raspravama o modi koje su uslijedile.

Gledatelji također mogu očekivati neke od najsmješnijih, najzanimljivijih šala i omiljenih segmenata među kojima su "Bitch Stole My Look", "Guess Me From Behind" i "Starlet or streetwalker", a tu su i brojna poznata lica koja će se pojaviti tijekom proslave serije koja je revolucionirala modni svijet. Specijal će povesti gledatelje iza scene i omogućiti pogled iz kuta gostiju i ekipe, i emitirati neobjavljeni snimak iz ove revolucionarne serije - nikada prikazanu epizodu iz osamdesetih s Joan i ekipom.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala