Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 19.11.
Današnja večer donosi odlične filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 19.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19.11.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05 sati
Ekaterina odbija sudjelovati u uroti grofa Bestuževa i Apraksina. Carica Elizabeta oporavila se nakon bolesti. Ekaterina rodi kćer koja nakon nekoliko godina umre. Petar Fjodorovič zaljubi se u dvorsku damu Lizu Voroncovu. Ekaterina održava vezu s gardistom Orlovom.

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
Imena četvero finalista Supertalenta su poznata, a kojih dvoje će im se još pridružiti u finalu, saznat ćemo nakon emisije u nedjelju. Do sada su svoje mjesto zauzeli Martin Kutnar, Step boys, Gabrijel Čačić te Scifidelity orchestra.

FILMOVI

Vitez Tame, Doma TV u 19:55 sati
Nastavak hit filma Batman Begins donosi nam novo uzbudljivo poglavlje u životu Brucea Wayna i njegovog alter ega, Batmana. Uz pomoć poručnika Jima Gordona i tužioca Harveya Denta, Batman odlučuje uništiti preostale kriminalne organizacije koje prijete ulicama grada Gothama. Suradnja rezultira uspjesima, ali tim uskoro postaje lovina kralja kaosa. Konce vuče savršeni kriminalni um koji stanovnike tjera u strah. Cilj mu je zauvijek se riješiti zaštitnika grada i od Gothama napraviti grad zločina.

Divlja rijeka, HTV 2 u 21 sat
Kao supruga i majka dvoje djece Gail (M. Streep) nema puno slobodnog vremena, ali ga koristi onako kako najviše voli – veslajući. Stoga suprugu Tomu (D. Strathairn) predloži odlazak k svojoj majci (E. Hoffman) i ocu (V. Galloway) koji žive u Montani kako bi se zajedno odmorili na raftingu na tamošnjoj rijeci. Tom nerado pristane, dok se njihov sin Roarke (J. Mazzello) oduševi. Obiteljski odmor započne idilično unatoč ranijim nesuglasicama dvoje supružnika, a čini se da su pronašli i nove prijatelje u još jednom obožavatelju rijeke Wadeu (K. Bacon) i njegovom suputniku Terryju (J. C. Reilly), osobito kad Tom spasi Wadea od utapanja. Međutim, Wade i Terry nisu na odmoru, već u bijegu pred policijom...

Prljavi ples, RTL u 21:40 sati
Ovaj klasičan film iz osamdesetih dobio je Oscara i Zlatni globus za najbolju glazbu 1989. godine. Film je također nominiran za Grammyja i Zlatni globus 1988. godine. Inicijativno niskobudžetni projekt film se pretvorio u blockbuster te je poharao kina i postao veliki videohit, prvi koji se prodao u više od milijun kopija.

Snimka seksa, Nova TV u 23 sata
Kada su se Jay i Annie počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče – misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji – snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala