Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napete epizode emisija Život na vagi i Tri, dva, jedan – kuhaj!
Siniša poklonio Destri svoj imunitet; u kulinarskoj emisiji žiri se još jednom razočarao

Napete epizode emisija "Život na vagi" i "Tri, dva, jedan – kuhaj!"

Foto: RTL

Siniša poklonio Destri svoj imunitet!

U jučerašnjoj epizodi Života na vagi kandidati su se ponovno morali suočiti sa svojim strahovima, a Sanja je svome timu objasnila da nije sve u fizičkim treninzima.

„Postoje iracionalni i racionalni strahovi, a svaki strah remeti kvalitetu naših života…“, kazala im je Sanja te ih upitala jesu li svjesni kako njihove kile utječu na njihovo zdravlje i da ih višak kilograma može dovesti do nepokretnosti. Zbog toga im je u dnevni boravak donijela invalidska kolica. „Nepokretnost je nešto što oni moraju osvijestiti kao veliku vjerojatnost ukoliko neke stvari ne pokrenu i želim da shvate da takva osoba nije teret samo sebi, nego i veliko opterećenje njihovim najbližima“, objasnila je Sanja i zamolila Paška, koji ima strah od nepokretnosti, da se pokuša popeti na kat u kolicima.

„Prvo je tu sebičnost i to želim ubiti jer ne želim da moj suprug i djeca prolaze ovo. Želim zdravi život s više kretanja za sebe i svoju djecu“, iskrena je bila Ljube, a Sanja je nju, Jelenu i Doriana pozvala na izlet u rudnik u Rudama, u kojem će se suočiti sa svojim strahovima. Kada su ušli u rudnik, dočekao ih je otvoreni lijes! „Moramo biti svjesni da postoji krajnja točka o bahatluku i pitanje je kad ćemo završiti ovdje u ovom lijesu, a nije nimalo upitno da bi to moglo biti puno ranije ako se stvari ne počnu mijenjati“, kazala im je Sanja aludirajući na njihovu prehranu.

Uslijedio je last chance trening te je došlo vrijeme ponovno stati na vagu. Siniša je prvi bio na redu, a sa 174,3 kile pao je na 171,7 kilograma izgubivši 11,5 % tjelesne mase. Jelena je sa 97,9, skinula samo 0,6 kilograma, i isto tako tjelesne mase, a Kristina je sa 101,3 kilograma također skinula samo 0, 6 kila i još uvijek nije pala ispod 100, što ju je razočaralo. Tomo je na prošlom vaganju imao 170,7 kilograma, a sada je izgubio dva kilograma pa sada ima 168,7 kilograma, odnosno 1,2 % tjelesne mase.

Ljube je sa 155,5 kilograma pala na 153,2 i tako izgubila 2,3 kilograma što je 1,5 % tjelesne mase. Sara je pripomenula da već nekoliko dana ima problema s probavom, što se pokazalo i kada je stala na vagu jer je uspjela skinuti samo 1,2 kilograma, pa sada ima 101,2. Paško također nije očekivao dobar rezultat, no ipak je skinuo 2,2 kilograma pa sada ima 139,4 kile, odnosno skinuo je 1,6 % tjelesne mase. Goran je sa 140,8 kilograma pao na 139,5 kilograma dok je Ivana sa 101,4 došla na 99, 5 kilograma.

Danijela je sa 88,3 kilograma pala na 87,5 skinuvši tako 0, 8 kilograma, što je 0,9 % tjelesne mase, a Mladen je skinuo 2, 6 kilograma i došao na 118 kilograma i 2, 2 % tjelesne mase. Josip je sa 115, 8 kilograma došao na 114,8, a u postotku je to 0,9 % tjelesne mase. Dorian je na posljednjem vaganju imao 162, 2 kilogram, a skinuo je čak 4, 1 kilu, pa sada tako ima 158, 1 kilogram! Gordan je sa 127,1 došao na 126,4 kilograma i nije bio zadovoljan, dok je Manuela sa 113,2 kilograma pala na 109, 9! Izgubila je 3,3 kilograma što je 2,9% tjelesne mase.

Destri je samouvjereno stala na vagu, a kada je vidjela da se udebljala 100 grama, da je sa 113, 6 došla na 113,7 kilograma, prvo se upitala što radi krivo, a onda se rasplakala. Svi su je počeli tješili, a dobila je pljesak i od suparničkog tima.

Na kraju je crveni tim izgubio u ovom tjednu 6, 9 kilograma, ali budući da su osvojili i prednost od minus tri kilograma na vagi, na kraju su izgubili 9, 9 kila, odnosno, 1,2 % tjelesne mase. Plavi tim je, pak, skinuo 20,2 kilograma, odnosno 1,7 % tjelesne mase te tako ponovno pobijedio na vaganju, a crveni tim će morati ponovno u eliminaciju. No, prije samog kraja Siniša je pred svima objavio da poklanja imunitet Destri kako bi bila što jača dalje, što je nju, ali i sve ostale jako raznježilo te se zahvalila cijelom timu na tako nesebičnoj gesti.

Ipak, Marijana je pročitala tko je sve iz crvenog tima ispod žute linije, a na tom popisu našli su se Danijela, Goran, Josip, Gordan i Destri. Tko će otići kući, gledatelji će saznati u ponedjeljak od 20 sati na RTL-u.

Mateji i Mati 'fali mozga', a Andrej ima predugačak jezik

Kako se show Tri, dva, jedan – kuhaj! privodi kraju, članovi žirija sve manje toleriraju greške na tanjurima, a neki kandidati još uvijek nisu naučili kako se nositi s kritikama i lošim ocjenama. Četvrtak navečer Bada i Toca pamtit će po pohvalama žirija koje su pljuštale nakon što su Mateja, Mate i Tomek vidjeli i kušali njihove jastučiće od krumpira punjene telećim mozgom te pačja prsa s karameliziranom kruškom.

„Moram vas pohvaliti s prezentacijom, sve je estetski fino, čisto i uredno posloženo. Iz dana u dan sve ste bolji i prezentacijski ste se razvili“, kazao je Mate. S njim se složila i kolegica Mateja koja je imala samo riječi hvale za oba jela. „Meni je ovo jako, jako dobro, a tek krumpirovo tijesto s nadjevom – svaka čast!“, kazala je Domitrović Sabo. Jastučići s telećim mozgom bili su toliko fini da je čak i chef Janković Badu tražio recept kako bi ga ubuduće uvrstio u svoj jelovnik, a sretan je što i on ponekad može učiti od kandidata. Jedina veća zamjerka koju su Mateja i Mate imali bila je nedostatak mozga, točnije, manjak telećeg mozga u jastučićima, ali i to što su pačja prsa mogla biti ipak malo više pečena. Kako je Mate kazao, kada se sitne stvari izuzmu, Bada i Toca napravili su dva jako dobra jela i za to dobili 25 bodova.

Isti broj bodova dobili su Anto i Antonio koji su pripremili crne palačinke s lososom, kiflice sa sezamom te pileće batake u marinadi. „Epizoda 44 – bataci pečeni, dobro je!“, našalio se Mate jer su kandidati inače poznati po serviranju sirove piletine. Osim za pileće batake i marinadu, dečki su velike pohvale dobili za kiflice, a Mateja je Antonija prozvala kraljem tijesta.

No nisu se svi kandidati iskazali. Morana i Domagoj potpuno su kiksali jer nisu stigli napraviti sve što su zamislili. Na jednom tanjuru nedostajalo je puno začina, a na drugom ih je pak bilo previše, pa su skupili niskih 16 bodova. Iako Andrej i Marijan nisu dobili najmanje bodova, Andrej je imao najviše primjedbi na dobivene ocjene, pogotovo na Matejinu šesticu koju su zaradili zbog previše timijana u predjelu.

Misli li Andrej to ozbiljno ili je danas samo ustao na krivu nogu, vidjet ćemo sljedeći tjedan u kojem će vođe timova biti parovi koji su ovaj tjedan prikupili najviše bodova, a to su Silvijana i Marica te Bada i Toca. Kakve novosti čekaju kandidate idući tjedan, ne propustite pogledati u ponedjeljak u 21:40 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala