Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tvorac serije One Tree Hill optužen za seksualno uznemiravanje
Podršku scenaristici koja je progovorila su dale Sophia Bush, Hilarie Burton i Bethany Joy Lenz

Tvorac serije "One Tree Hill" optužen za seksualno uznemiravanje

Foto: PR Photos, Instagram

Iako ga nije izričito imenovala, iz njezinih tweetova se dalo zaključiti o kome je riječ. Radilo se o nizu objava u kojima je progovorila o maltretiranju nje i kolegice s kojom je radila na scenariju, Rachel Specter. Glavne ženske zvijezde popularne tinejdžerske serije Sophia Bush, Hilarie Burton i Bethany Joy Lenz su u izjavi rekle kako su i one bile psihički i emocionalno maltretirane od strane spomenutog showrunnera i sve nazvale javnom tajnom.

„Mnoge od nas su bile izmanipulirane psihički i emocionalno, svaka na drugi način. I nekoliko nas je još uvijek na terapiji na kojoj se liječimo zbog toga. Mnoge od nas su bile stavljene u neugodne pozicije iz kojih smo se morale nekako izvući, ponekad čak i fizički. Čak i u takvim situacijama nam je bilo jasno dano do znanja da nas nitko od supervizora neće zaštititi“, stoji u izjavi. „Nekoliko glumica je dobilo izravnu prijetnju da će im karijera nestati ako ne poslušaju.“

 

Objavu dijeli Sophia Bush (@sophiabush)

Serija One Tree Hill se prikazivala na WB-u od 2003. do 2006. nakon čega je prešla na The CW gdje se prikazivala do 2012. godine. Schwahn je na tinejdžerskoj drami radio svih osam godina, a trenutno radi na seriji kanala E! The Royals.

S E! kanala su rekli da su vrlo oprezni s informacijama i da sve provjeravaju te da su im sigurni uvjeti za rad u kojem će ekipa biti tretirana s poštovanjem među prioritetima. Wauchope i Schwahn zasad nisu imali službenih komentara na situaciju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala