Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova serija Dogovor na kanalu FOX Life
Serija za koju mnogi tvrde da je inspirirana stvarnim životom Toma Cruisea i Katie Holmes počinje 13.11. u 22 sata

Nova serija "Dogovor" na kanalu FOX Life

Foto: FOX

Serijal za kojeg su brojni svjetski mediji tvrdili da inspiriran stvarnim životom Toma Cruisea i Katie Holmes, moći ćemo pratiti od 13. studenog na kanalu FOX Life. Čime god bila inspirirana ova serija, privukla je u najmanju ruku jednaku pažnju kao i veza slavnog para, koja iako već godinama nije aktualna, privlači pažnju javnosti i medija i nadalje. Svakako se isplati provjeriti o čemu se zapravo radi!

Dogovor prati Megan Morrison (Christine Evangelista), prelijepu mladu glumicu koja odlazi na audiciju za ulogu u velikom ljetnom kino-hitu u kojem bi trebala glumiti s Kyleom Westom (Josh Henderson), jednom od najvećih svjetskih akcijskih filmskih zvijezda. Kyleov je mentor Terence Anderson koji sa svojom ženom Deann (Lexa Doig) vodi organizaciju za samopomoć pod nazivom „Institut razvijenijeg uma“, u kojem je dosta toga obavijeno velom tajni. Nakon što je Meganina zanimljiva audicija dovede do čarobnog prvog spoja s Kyleom - njena priča o Pepeljugi doživljava nagli preokret kada pred nju stave ponudu za ugovorni brak vrijedan čak deset milijuna dolara…

U gradu u kojem je slava sve, Megan mora odlučiti koliko je daleko spremna ići kako bi ostvarila karijeru i hoće li prihvatiti taj naizgled sjajan „dogovor“.

U glavnim ulogama nas očekuju Josh Henderson kao Kyle West, Christine Evangelista kao Megan Morrison, Lexa Doig kao Deann Anderson, Michael Vartan kao Terence i Carra Patterson kao Ingrid.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala