Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix prekinuo suradnju s Kevinom Spaceyem
Spacey je suspendiran sa serije "Kuća od karata" i izgubio je glavnu ulogu u biografskom filmu o piscu Goreu Vidalu

Netflix prekinuo suradnju s Kevinom Spaceyem

Foto: YouTube

Nakon prekida snimanja šeste sezone Kuće od karata, Netflix je objavio da je odlučio prekinuti suradnju s Oskarovcem Kevinom Spaceyem koji ima glavnu ulogu u seriji.

Trenutno je suspendiran sa svih Netflixovih projekata, no to je tek prvi korak pred otkazom, piše Variety. Biografski film o piscu Goreu Vidalu, radnog naziva Gore, neće biti otkazan u potpunosti već će Netflix naći drugog glavnog glumca.

„Netflix više neće raditi na ikakvog produkciji Kuće od karata koja ima veze s Kevinom Spaceyem. Nastavit ćemo suradnju s tvrtkom Media Rights Capital (MRC) i nadamo se naći neko dobro rješenje za seriju“, izjavio je Netflixov zastupnik. „Još uvijek istražujemo ozbiljne optužbe na Spaceyevo ponašanje tijekom snimanja serije Kuća od karata tako da smo ga odmah suspendirali. MRC će i dalje u suradnji s Netflixom raditi na najboljem kreativnom rješenju za seriju tijekom ove strke“, stoji u izjavi tvrtke MRC. Navodno je neki spin off serije i dalje u planu, no neće imati nikakve veze s Frankom Underwoodom, lika kojeg je Spacey glumio u toj seriji.

Podsjetimo, produkcija šeste sezone Kuće od karata je u utorak stavljena na čekanje nakon što je glumac Anthony Rapp optužio Kevina Spaceya za seksualno napastovanje dok je imao 14 godina. Dva dana kasnije sa Spaceyem je suradnju prekinula agencija CAA s kojom je radio posljednjih osam godina, a suradnju je prekinula i njegova dugogodišnja publicistica Staci Wolfe. Scotland Yard je u petak pokrenuo istragu protiv Spaceya nakon optužbe da je izvršio seksualni napad na jedan tim u Londonu.

Kevin Spacey trenutno traži stručnu pomoć nakon što su se nanizale optužbe. Za svoju ulogu Francisa Franka Underwooda u seriji Kuća od karata je imao nekoliko nominacija za Emmy na najboljeg glumca, a u navedenoj kategoriji je osvojio Zlatni globus. Prestižnu nagradu Oscar je osvojio 1996. godine kao najbolji sporedni glumac za film Privedite osumnjičene te 2000. godine kao najbolji glavni glumac u Vrtlogu života.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala