Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 5.11.
Današnja večer donosi novu epizodu "Supertalenta", novu dokumentarnu emisiju i tri odlična filma

TV Preporuke dana – Nedjelja 5.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5.11.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05 sati
Elizabeta nakon rođenja Ekaterini oduzima sina. Kralj Fridrik napada susjedne zemlje. Ekaterina nakon dvije godine prvi put vidi sina. Elizabeta i Razumovski tajno se vjenčaju. Carica objavljuje rat Pruskoj.

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
Nakon što smo kroz šest audicijskih emisija pratili brojne zanimljive i nevjerojatne talente, žiri je odabrao 60 najboljih koji od ove nedjelje nastavljaju svoje natjecanje u emisijama uživo. Polufinalisti započinju borbu za naklonost publike, ali i naklonost žirija kroz narednih šest polufinalnih emisija.

Velika postignuća, HTV 1 u 21:50 sati
Serija donosi fascinantan i maštovit pogled na znanstvena otkrića dok se još razvijaju. Svaka epizoda prati znanstvene istraživače koji rade na najmodernijim projektima koji bi mogli označiti prekretnicu: osmišljavanje cjepiva za ebolu, traženje načina da se spriječe moždani udari ili nove metode prikupljanja vode za afričko selo koje je poharala suša...

FILMOVI

Gospodar prstenova: Povratak kralja, Doma TV u 19:55 sati
Tijekom iscrpljujućeg putovanja u Mordor, gdje u vulkanu namjeravaju uništiti glasoviti čarobni prsten kojeg se želi dočepati gospodar tame Sauron koji pokušava zavladati Međuzemljem, dobrodušni hobiti Frodo Baggins i njegov nerazdvojni prijatelj Samwise "Sam" Gamgee postupno shvaćaju da je njihov suputnik, hirovito i tjelesno izobličeno stvorenje Gollum lažljiv i vrlo pohlepan stvor.

Umri muški 4, RTL u 21:10 satii
Jedan od najuzbudljivijih akcijskih serijala o neuništivom njujorškom policajcu, koji se potpuno sam obračunava s kriminalcima, doživio je svoj četvrti nastavak 2007. Umri muški kultni je filmski serijal pa je u startu bilo jasno da su se autori i producenti našli na skliskom terenu jer samo fantastični nastavak može biti dovoljno dobar i nadmašiti prva tri dijela. Na sveopće iznenađenje, dobili smo zaista izvrstan film u svakom pogledu te ujedno najspektakularniji nastavak od sviju.

Dvanaest žigosanih, HTV 1 u 23:25 sati
Film koji se smatra jednom od velikih uspješnica redatelja Roberta Aldricha čijem su uspjehu pridonijela i slavna glumačka imena koja se ovdje pojavljuju. U vrijeme kada je snimljen, film su držali izrazito nasilnim, ali je jednako tako bio iznimno popularan. Nominiran je za Oscara u četiri kategorije, a dobio je jednog.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala