Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 4.11.
Večer donosi nekoliko serija i odlične rado gledane filmove

TV Preporuke dana – Subota 4.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 4.11.

SERIJE

Motel Bates, HTV 2 u 22:40 sati
Slučajno otkriće motivira Normana da se vrati kući. Norma se uz Romerovu pomoć baca na novi projekt. Dylan traži Emminu majku, što im donosi probleme.

Prevaranti, HTV 2 u 23:30 sati
Ezra se iznenada vraća kući, u nedoumici je glede vlastite budućnosti. Maddie i Patrick odlaze na romantično putovanje protkano prijevarama. Jules se suočava s vlastitom prošlosti.

FILMOVI

Šutnja (ni)je zlato, HTV 1 u 20:05 sati
Komedija o čovjeku koji shvaća da je ponekad ono što ne kažeš svome prijatelju važnije od onoga što kažeš! Zakleti neženja Ronny i sretno oženjeni Nick su najbolji prijatelji još od studentskih dana. Pokreću i zajednički posao i pripremaju veliki projekt presudan za njihovu tvrtku. Uz sebe imaju djevojku i suprugu i čine se kao nezaustavljiv tim. Sve dok Ronny ne ugleda Nickovu suprugu kako izlazi s drugim muškarcem...

Šetnja među grobovima, Nova TV u 21:25 sati
Snimljeno po bestselleru Lawrenca Blocka, u glavnoj ulozi policajaca Matta Scuddera koji postaje nelicencirani privatni istražitelj pojavljuje se sjajni Liam Neeson.

Koja je ona prava?, RTL u 22:10 sati
Redatelj i scenarist, Adam Brooks donosi nam zabavnu romantičnu komediju sa Ryanom Reynoldsom i tada novom dječjom zvijezdom, Abigail Breslin, u glavnim ulogama. Ryan glumi muškarca koji se prisjeća svojih triju najvećih ljubavi ne sluteći da će ponovo probuditi onaj stari plamen.

Američki Psiho, HTV 1 u 0:25 sati
Patrick Bateman je mlad, zgodan, uspješan i bogat. Živi luksuznim i lagodnim životom u kojem ima sve. Iza tog "savršenog" mladog muškarca krije se monstruozni um okrutnog ubojice koji koliko uživa u savršenstvu posla kojim se bavi toliko i u ubijanju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala