Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ove godine najveći Božić na televiziji ikad!
Obiteljski božićni filmovi prikazivat će se svakoga dana, počevši od 6. studenog, samo na kanalu DIVA

Ove godine najveći Božić na televiziji ikad!

Ove sezone DIVA – ženska destinacija za zabavu – učinit će sve da se zimske želje gledatelja ispune, emitirajući jedan za drugim božićne filmove svakodnevno od 6. studenog. Božićni filmovi će se prikazivati radnim danima od 10:00 do 21:00, sa još više naslova tijekom vikenda. DIVA će prikazivati šest filmova jedan za drugim i premijerno emitirati nove naslove nedjeljom u 16:00.

Ciklus počinje 6. studenog filmom Duh Božića sa Nicollette Sheridan (Očajne kućanice). Charlotte (Sheridan) pada u komu nakon saobraćajne nezgode, ali preko svog duha komunicira sa ljudima u svom gradu i pokušava ih uvjeriti da promijene stav oko razvoja izgradnje u njihovoj zajednici.

Fantastičan blagdanski film, Božić je u zraku, emitirat će se 12. studenog u 16:00, a u glavnim ulogama su Catherine Bell (Žene američkih vojnika i JAG) i Eric Close (Nashville).

U nedjelju 26. studenog u 16:00, DIVA emitira Božićni vremeplov, u kojem igraju Candace Cameron Bure, Oliver Hudson i Brooke Nevin. Hana (Bure) je medicinska sestra iz Drugog svjetskog rata koja kroz vrijeme dospjeva u 2016.

Rajski Božić, sa Kristin Davis, Ericom McCormackom i Shirley MacLaine 3. prosinca u 16:00. Film koji se ne propušta fokusira se na Eve (Davis) koja je posvećena poslu i nikada nije cijenila vrijednosti Božićnih blagdana. Nakon njene prerane smrti, otkriva da je izabrana za Božićnog anđela i da joj je dodijeljen težak slučaj u koji se slučajno zaljubljuje.

U filmu Božić u Homesteadu koji je na programu 8. prosinca u 17:20, slavna glumica Jessica (Taylor Cole) putuje u Iowu do Homesteada, gradića u kojem prevladava božićno raspoloženje, kako bi snimila film sa blagdanskom tematikom. Ubrzo će se razbuktati romansa između nje i lokalnog vlasnika kafića i samohranog oca Matta (Michael Rady). Sa Jessicinim prihvaćanjem načina života u malom gradu, ona također otkriva i pravo značenje Božića.

Čitavu obitelj uzdrmat će ostvarenje Božić s Orašarom koje se emitira 10. prosinca u 16:00. Film prati priču o balerini Lilly Jamison (Amy Ackler) koja podiže sestričinu Sadie (Sophia Lucia) – za koju se ispostavlja da je baletno čudo. Kada njenoj sestričini ponude glavnu ulogu u Krcku Oraščiću, ispostavlja se da je redatelj Mark (Sascha Radetsky) Lilin bivši dečko.

Također ćemo vidjeti Catherine Bell u filmu Kod kuće za Božić 17. prosinca u 16:00. Ovo romantično ostvarenje odvija se oko mlade žene po imenu Jane (Bell), koja započinje vezu na daljinu sa aktivnim pripadnikom vojnih snaga.

Nemojte propustiti božićne filmove na kanalu DIVA koji počinju 6. studenog.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala