Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 3.11.
Večeras vas čeka nova epizoda serije "Sherlock", 2. sezona serije "Nestanak" i filmovi stari nekoliko godina

TV Preporuke dana – Petak 3.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 3.11.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05 sati
U midsomersko selo Burwood Mantle dolazi međunarodno biciklističko natjecanje. Kad vodećeg vozača netko ubije, viši inspektor Barnaby i narednik Nelson nađu se usred nemilosrdnog natjecateljskog svijeta ucjene, korupcije i krvoprolića gdje treba pobijediti pod svaku cijenu.

Bit ćeš moja, Nova TV u 21:15 sati
Kad se Nihan i Kemal napokon nađu, odgovori koji čekaju Nihan šokantni su bar koliko i njezina pitanja. Svaki korak koji Kemal čini u vezi s Asu još ga malo približava njezinoj vezi s Emirom. Kad se Ajhan i Lejla uključe u akciju, Kemalova istraga napreduje u dva različita smjera.

Sherlock, HTV 2 u 21:35 sati
Sherlock je ponovno na britanskome tlu, a doktor Watson i Mary pripremaju se za najveći izazov dosad - postat će roditelji. Dok Sherlock čeka da Moriarty povuče svoj posthumni potez, nemirnomu detektivu pozornost privlači intrigantna zagonetka. No taj je slučaj opasniji nego što je slutio. Posrijedi je nešto mračno, nešto što ima korijene duboko u prošlosti Mary Watson.

Nestanak, HTV 2 u 23:10 sati
Prva sezona serije je pratila nestanak Olivera Hughesa i očajničku potragu njegovog oca za njim, dok ova istražuje drugu stranu djetetovog nestanka - kako se obitelj i zajednica nose s povratkom nestalog. Priča druge sezone događa se uglavnom u britanskoj vojnoj bazi u Eckhausenu u Njemačkoj, ali doseže i do bojišnica ISIL-a u sjevernom Iraku. Mlada Britanka posrće ulicama i sruši se na gradskom trgu. Božić je 2014. Uskoro doznajemo da se zove Alice Webster i nestala je prije 11 godina. Alicein povratak šokira malu zajednicu. Gdje je bila? Tko je njezin otmičar? S kim je bila oteta?

FILMOVI

Posljednja bitka, RTL u 20 sati
Schwarzenegger glumi bivšeg policajca iz Los Angelesa, koji završava kao šerif u malom gradiću na američkoj granici s Meksikom. Iako se čini da će njegov posao biti miran, on je prisiljen da pomogne u lovu na jednog od najopasnijih i najtraženijih narko bossova, koji je pobjegao iz FBI-ovog konvoja sa zatvorenicima.

Slomljeni grad, HTV 1 u 20:05 sati
Detektiv Billy Taggart (Mark Wahlberg) je unajmljen od strane korumpiranog političara (Russel Crowe) da prati njegovu nevjernu ženu (Catherine Zeta-Jones), ali biva uvučen u skandal puno većih razmjera.

Hladna istina, RTL u 22:10 sati
Henry Cavill je Will Shaw, trgovac na Wall Streetu, koji je iznenada uvučen u smrtonosnu igru kada otkrije da je njegov otac, kojeg tumači akcijska zvijezda Bruce Willis, agent CIA-e.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala