Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hitlerova ljubavnica i ekskluzivna emisija za hrvatsko tržište
Na Viasat History večeras stiže serijal o Evi Braun, dok na Viasat Explore donosi seriju o stručnjacima za rušenje i upravljanje otpadom

Hitlerova ljubavnica i ekskluzivna emisija za hrvatsko tržište

Na Viasat History kanalu od srijede, 1. studenog u 20.50h s emitiranjem kreće serijal – Eva Braun - o dugogodišnjoj ljubavnici Adolfa Hiltera.

Eva Braun tek je poslije svoje smrti privukla pozornost njemačke javnosti. Zajedno s Adolfom Hitlerom, 30. travnja 1945., oduzela si je život u podzemnom bunkeru Državne kancelarije u Berlinu. Dan prije diktator se vjenčao s Braunovom, svojom dugogodišnjom ljubavnicom.

Prva znanstvena biografija autorice Heike Görtemaker nastoji promijeniti sliku o plavuši i apolitičnoj lutki koja je stajala uz Führera. Autorica smatra da se iza Evine pretjerane sreće krila žena koja je bila izuzetno odlučna i žestoko se trudila postići svoje ciljeve sve do samog kraja.

S druge strane na Viasat Explore kanalu od srijede, 1. studenog u 21.45h ekskluzivno se prikazuje nova serija – Kraljevi otpada – koja prati stručnjake za rušenje, spašavanje i upravljanje otpadom, dok se dižući u zrak, drobeći i razbijajući probijaju kroz različite strukture koje su vidjele i bolje dane. No pravi posao počinje tek kada ih sruše.

Od nebodera do brodova, od mostova do viktorijanskih palača... Svaki se centimetar materijala uklanja, a sve (ali baš sve) ima neku vrijednost ako znate kamo to odnijeti, a što je još važnije, ako znate kada prodati. S projektima takvih razmjera, čak i mali pomak na međunarodnom tržištu metala za Kraljeve otpada mogao bi biti katastrofalan.

Osim opasnih situacija kao što je upravljanje divovskom čeličnom dizalicom koja ne teče glatko tijekom rušenja nekoć uspješna tvornica aluminija na Holy Islandu u seriji se prikazuju i zabavne situacije poput posljednje utrke auta s otpada nazvanog Smarty. Upoznat ćemo i umjetničkog genijalca koji otpad pokušava pretvoriti u hladnu rasvjetu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala