Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dr. Foster se vraća na kanal DIVA
Višestruko nagrađivana serija "Dr. Foster" već ovog studenog se vraća sa drugom sezonom na kanal DIVA

"Dr. Foster" se vraća na kanal DIVA

Uzbudljiva dramska serija britanske proizvodnje, Dr. Foster, vraća se na DIVA kanal premijerom druge sezone u četvrtak 2. studenog u 21:00.

Nestrpljivo očekivana druga sezona donosi još jedno uzbudljivo poglavlje sage o doktorici Gemmi Foster (Suranne Jones). Dvije godine nakon što je Gemma pod dramatičnim okolnostima otkrila nevjeru svog supruga Simona (Bertie Carvel), primoravši ga da ode iz grada, njen život još više potkopava njegov povratak. Uzdrmana posljedicama Simonovog povratka, Gemma pokušava otkriti njegove tajne, ali i što se događa sa njihovim sinom Tomom (Tom Taylor). Gemma smatra da Tom treba prvi prići, iako se ona i Simon svađaju. Ali mogu li svoj osjećaje ostaviti po strani radi sinove dobrobiti?

U odlično primljenoj prvoj sezoni serije Dr. Foster gledatelji su se upoznali sa Fosterovima, naizgled sretno vjenčanim parom iz predgrađa u kasnim tridesetim godinama. Gemma je napustila gradski život kako bi se skrasila u Simonovom rodnom gradu Parminsteru, stvorivši obiteljsko okruženje o kojem je oduvijek sanjala. Osoba od ugleda u društvu, doktorica opće prakse i majka, Gemma je mislila da živi idealnim životom. Međutim, kada su šavovi njenog braka počeli pucati, Gemma je bila primorana preispitati je li njen život baš toliko idiličan koliko je vjerovala.

Nova sezona donosi još više tajni i senzacija dok Gemma pokušava uzvratiti nakon svađa uzrokovanih Simonovim povratkom.

Ne propustite premijeru druge sezone serije Dr. Foster, u četvrtak 2. studenog u 21:00, samo na kanalu DIVA.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala