Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 28.10.
Večer donosi rukometnu utakmicu Hrvatska – Slovenija te odlične hit filmove novijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 28.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 28.10.

SERIJE / EMISIJE

Rukomet: Hrvatska - Slovenija, RTL u 20 sati
Prva utakmica odigrana je 26. listopada u dvorani Stožice, dok nas uzvrat čeka u Areni Zagreb uživo, 28. listopada na RTL-u od 20 sati.

Crna Guja, HTV 3 u 21:45 sati
Biskup Batha i Wellsa dođe utjerati dug od Edmunda. Kler elizabetanske Engleske znao se koristiti nemilosrdnim metodama pri kažnjavanju svog stada, pa ne čudi što biskup vitla užarenim žaračem.

Motel Bates, HTV 2 u 22:35 sati
Norman na terapiji zaranja duboko u prošlost i suočava se s bolnim istinama, a Norma daje sve od sebe da se ne dozna njezina tajna. Romero ugrozi karijeru da bi pomogao starom prijatelju.

Prevaranti, HTV 2 u 23:20 sati
Patrick organizira Maddie rođendansku proslavu na kojoj se pojave nenadani gosti, a cijelu situaciju na kraju spašava Max. Richard otkriva nešto šokantno.

FILMOVI

Prekid, HTV 1 u 20:05 sati
Zasićena svime, trgovkinja umjetninama Brooke ostavlja svog dečka. Slijedi razdoblje koje obilježava niz ratnih taktika, uvertira i ponižavanja, lijekova koje im preporučuju poznanici, prijatelji, pa i potpuni stranci. Kada shvate da se niti ona niti njezin bivši dečko ne namjeravaju iseliti iz stana koji su dijelili, nema im druge no nastaviti živjeti kao ratoborni cimeri dok netko ne popusti.

Spectre, Nova TV u 21:25 sati
Akcijski spektakl o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu – Jamesu Bondu kojeg je po četvrti puta utjelovio hvaljeni glumac Daniel Craig. Tajanstvena poruka iz njegove prošlosti poslat će tajnog agenta Jamesa Bonda u avanturu tijekom koje će pokušati razotkriti zlokobnu organizaciju. Dok se istovremeno M bori s političkim snagama kako bi na životu održao tajnu službu, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena Spectre!

Paperboy, HTV 1 u 23:25 sati
Film za Oscara nominiranog redatelja Leea Danielsa sa vrhunskom glumačkom postavom, temeljen prema istoimenom romanu Petera Dextera iz 1995. Ovaj eksplozivni seksualni triler je izazvao kontroverze i prije same kino distribucije, a Nicole Kidman ćemo imati prilike vidjeti u najprovokativnijoj ulozi do sada.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala