Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 27.10.
Večeras vas čeka specijal serije "Sherlock" i odlični filmovi, čak su dva s Willom Smithom

TV Preporuke dana – Petak 27.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 27.10.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05 sati
Tajanstvena svjetlost viđena je na nebu iznad Cooper Hilla, mjesta slavnog po pojavi NLO-a. Kad mjesni šumar umre neobičnom smrću, lovci na NLO-e uvjereni su da je to djelo izvanzemaljaca. U potrazi za istinom viši inspektor Barnaby i narednik Nelson otkriju sumnje, izdaje i davno zakopane tajne.

Bit ćeš moja, Nova TV u 21:15 sati
Akcija koju Nihan započinje kako bi spasila Kemala samo dolijeva ulje na plamen Emirovih sumnja. Emir neće stati dok ne dobije konačan odgovor na pitanje jesu li Nihan i Kemal ponovno započeli svoju vezu.

Sherlock: Užasna nevjesta, HTV 2 u 21:35 sati
Božićni specijal popularne britanske serije Sherlock objavljen je na Novu godinu 2016., te poznate likove smješta u alternativnu priču u viktorijanski London, u kojem su zapravo i smještene originalne priče Arthura Conana Doylea.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 23:10 sati
Priznanje ima dugotrajne posljedice. Situacija je osobito teška kada Caroline preuranjeno počnu trudovi. Bella i Josh ne znaju kako bi se nosili sa svojim ocem, a potraga za Lizzie se nastavlja. Maureen se napokon uspijeva pomiriti s Jimmyjevom smrću.

FILMOVI

Snjeguljica i lovac, RTL u 20 sati
Mega popularna zvijezda Sumrak sage - Kirsten Stewart glumi potpuno drugačiju princezu. Ona je ratnica, odjevena u metalni oklop i s mačem u ruci. Nije bespomoćna i ne čeka princa na bijelom konju!

Poziv, HTV 1 u 20:05 sati
Jordan Turner je iskusna operaterka na liniji 911, ali kada jednom prilikom pogrešno procijeni situaciju i zabrlja, nije sigurna može li nastaviti sa poslom. No onda će tinejdžericu Casey Welson oteti nepoznati mušakarac, a djevojka će uspjeti okrenuti 911 i dobiti upravo Jordan...

Ja sam legenda, Nova TV u 22:30 sati
Godinama nakon što smrtonosni virus pobije skoro sve na Zemlji, a ostale pretvori u čudovišta, jedini preživjeli u New Yorku, znanstvenik Robert Neville pokušava pronaći lijek koji bi poništio učinke virusa.

Insider, RTL u 22:25 sati
Od priznatog redatelja Spikea Leeja dolazi nam napeti akcijski triler koji Wall St. Journal naziva „pljačkaški film kojem je u središtu pozornosti novac“. Oscarovac Denzel Washington, za Oscara nominirani Clive Owen i dobitnica Oscara Jodie Foster glavni su glumci u ovom napetom i eksplozivnom kriminalističkom trileru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala