Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U čijim se rukama nalazi budućnost mutanata?
Ne propustite treću epizodu serije "Nadareni" 26. listopada u 22:00 h na kanalu FOX

U čijim se rukama nalazi budućnost mutanata?

Foto: FOX

Koliko originalan i nepredvidiv svijet mutanata može biti, gledatelji su imali prilike vidjeti u prve dvije epizode nove serije Nadareni koja se emitira svakog četvrtka na kanalu FOX u 22:00 h. Izvršni producent serije je genijalni Bryan Singer, američki redatelj koji već ima iskustva na Marvelovim projektima poput serijala X-Men, a bio je i izvršni producent u seriji Legion čija je premijera bila u veljači ove godine. Bryanov utjecaj vidljiv je i u premijernoj epizodi serije Nadareni - puno akcije, energije i neizvjesnost uveli su gledatelje u kaotičan svijet mutanata gdje je u centru pažnje obitelj Strucker.

Reed (Stephen Moyer) i Caitlin Strucker (Amy Acker) tipični su roditelji srednje klase čiji se život vrti oko njihove dvoje djece - Lauren i Andyja (Natalie Alyn Lind i Percy Hynes White). No, nakon velike nezgode na školskom plesu, njihov se život u potpunosti mijenja. Članovi obitelji Strucker prisiljeni su pobjeći iz svog doma jer je otkriveno kako njihova djeca posjeduju mutantske moći. Za petama im je nemilosrdna vladina agencija Sentinel Services koja hvata mutante i potpuno ih eliminira. Caitlin i djeca uspjeli su pobjeći, no Reed je uhvaćen te njegova budućnost postaje vrlo neizvjesna. Kako bi spasio svoju obitelj, Reed će morati donijeti tešku odluku te odlučiti želi li surađivati s agentom Jaceom (Coby Bell) i odati tajno skrovište Podzemlja mutanata ili svoju obitelj predati agenciji Sentinel Services.

Napetosti neće nedostajati niti u trećoj epizodi koja će biti prikazana 26. listopada u 22:00 h na kanalu FOX. Osim bježanja od agencije Sentinel Services, upoznat ćemo pobliže članove Podzemlja mutanata i otkriti tajne njihove prošlosti. Caitlin i djeca traže skrovište nakon bijega od kuće, a nedostatak novaca, hrane i osnovnih potrepština, navest će ih na očajničke poteze. Pomoć će potražiti i kod Caitlinog brata Dannyja, no njegov odgovor bi ih mogao iznenaditi. Tako će se obitelj Strucker naći u potpuno novim problemima, a prave bitke tek slijede…

U glavnim ulogama: Stephen Moyer kao Reed Strucker, Amy Acker kao Caitlin Strucker, Sea Teale kao Eclipse/ Marcos Diaz, Jamie Chung kao Blink/ Clarice Ferguson, Coby Bell kao Jace Turner, Emma Dumont kao Polaris/ Lorna Dane, Blair Redfird kao Thunderbird/ John Proudstar, Natalie Alyn Lind kao Lauren Strucker i Percy Hynes White kao Andy Strucker.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala