Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Liv Tyler: Razvod me psihički slomio!
Prelijepa glumica razvodi se nakon pet godina od rock zvijezde i priznaje da je - u depri

Liv Tyler: Razvod me psihički slomio!

Nakon pet godina braka, pukla je ljubav između 31-godišnje glumice Liv Tyler i njezinog supruga, rockera Roystona Landgona. Par ima četverogodišnjeg sina Mila, što je, priznaje glumica, dodatno otežalo bolni razvod koji joj je promijenio život. O svemu je progovorila u časopisu Wonderland, koji je, uz iskreni intervju, objavio i provokativne fotografije - čisto kako bismo vidjeli što to Landgon propušta/odbacuje.

"Nema ništa gore od slomljenog srca. To je nekakva psihička bolest. Nakon nekoliko tjedana pomisliš da si bolje, a te opet iznenada opali. Najteži dio je odlazak, ono prvo razdvajanje, a sve to otvara i druga brojna pitanja - jesi li ti kriv, vrijediš li uopće išta... Ja sam neko vrijeme mislila da sa mnom nešto nije u redu", priznala je glumica i dodala kako su definitivno prekinuli krajem prošle godine, dok je brakorazvodna parnica u tijeku.

Govoreći o ljudima koji joj u teškim trenucima pružaju potporu, Liv Tyler ističe kako se njezin otac, Steven Tyler iz grupe Aerosmith, u ovoj kriznoj situaciji nije pokazao kao pravi oslonac. "U posljednjih nekoliko godina baš i nismo pretjerano bliski. On je zaokupljen svojim problemima i...nije baš tu kad nam treba. Zapravo, ne bih trebala o ovome govoriti, ali žao mi je što nije bolje upoznao svog četverogodišnjeg unuka", rekla je Liv, koja je kao 15-godišnjakinja doznala da joj je otac frontman Aerosmitha, a ne rock zvijezda Todd Rudgren, kojeg je ocem zvala cijelo djetinjstvo.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala