Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Star Trek: Discovery dobiva drugu sezonu
Prva sezona tek je počela s prikazivanjem i do sada je izašlo samo 6 epizoda, ali dovoljno za odobrenje druge sezone

"Star Trek: Discovery" dobiva drugu sezonu

Serija Star Trek: Discovery dobila je odobrenje za drugu sezonu samo mjesec dana nakon što je krenula s prikazivanjem na CBS-u, odnosno na njihovom servisu CBS All Access. Serija je privukla mnogobrojne nove pretplatnike te su na CBS-u odlučili produžiti tu priču za barem još jednu sezonu.

"U samo šest epizoda Ster Trek: Discovery je povećao naš broj pretplatnika, dobio pohvale kritike i interes fanova diljem svijeta za prvu premium verziju ove velike franšize.", rekao je predsjednik CBS Interactivea u izjavi. "Ova serija ima izvanredan kreativni tim i glumačku ekipu koji su pokazali sposobnost nastavljanja tradicije Zvjezdanih staza. Nevjerojatno smo ponosni na to što su postigli i oduševljeni što možemo fanovima ponuditi i drugu sezonu ove izvanredne serije."

Prva sezona trenutno se prikazuje na CBS-u, ali je diljem svijeta dostupna na Netflixu. Posljednja epizoda prije zimske pauze prikazat će se 12. studenog, nakon čega nas u siječnju 2018. čeka još šest epizoda.

Trenutna priča vrti se oko prve pobunjenice Zvjezdane flote Michael Burnam (Sonequa Martin-Green) i njenim podvizima na brodu Discovery, kojim upravlja kapetan Gabriel Lorca (Jason Isaacs). Ta dva moralno upitna lika ujedinjeni su u misiji rušenja klingonske prijetnje.

Još nije poznato što možemo očekivati u drugoj sezoni, ali ideje očito postoje. Sutvorac i izvršni producent serije Alex Kurtzman rekao je kako imaju veliku ideju za drugu sezonu, koju možemo očekivati tek 2019. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala