Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 20.10.
Večeras vas ponovno čeka odlična krimi večer i poznati filmovi

TV Preporuke dana – Petak 20.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 20.10.

SERIJE / EMISIJE

Tri, dva, jedan - kuhaj!, RTL u 20 sati
Večeras pogledajte posljednju emisiju iz zanimljivog tjedna u kojem su se kuhari amateri morali dobro snaći i kuhati bez određene namirnice.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 21:35 sati
Na pikniku kraj rijeke Malt hladno je ubijena obitelj. Istražiteljski tim iz Lyella ubrzo posumnja u majčinog muža koji je s njom bio u lošim odnosima. Jedan od detektiva smatra da je time slučaj zaključen, ali drugog progoni neriješen slučaj iz prošlosti pa je zato odlučio ispitati svaki trag prije nego što istragu zatvori. U ovom slučaju nije sve kao što se čini, a Nikki i Jack nađu se u smrtnoj opasnosti.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 23:30 sati
Sir Phillip Cross donosi tešku odluku kako bi zaštitio svoju obitelj i spasio ono malo što mu je preostalo od ugleda. Ray kod kuće otkriva da je Lizzie otišla i nalazi poruku na kojoj piše: "Žao mi je." Otac Robert priznaje istinu obitelji i policiji.

FILMOVI

Sve što želim si ti, HTV 1 u 21:05 sati
Film je prava romantična drama za sve ljubavne sladokusce koju je režirao iskusni Lasse Hallstrom prema populanom romanu Nicholasa Sparksa, a u kojoj glavne uloge tumače tada mlade holivudske zvijezde u usponu – Channing Tatum i Amanda Seyfried.

Specijalne agentice, RTL u 22:10 sati
Specijalna agentica FBI-ja Sarah Ashburn (Sandra Bullock) i bostonska policajka Shannon Mullins (Melissa McCarthy) ne mogu biti manje kompatibilne. Ali kad se udruže kako bi uhvatile okrutnog zločinca postanu nešto što uopće nisu očekivale – prijateljice.

Lovac na glave, Nova TV u 22:30 sati
Gerard Butler i Jennifer Aniston predvode glumačku postavu u priči o Milu, lovcu na glave koji saznaje da je njegov najnoviji zadatak ući u trag svojoj bivšoj supruzi Cass, novinarki koja se zbog vruće priče oglušila o propisanu jamčevinu...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala