Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona Mindhuntera donosi priču o ubojstvima u Atlanti
Prva sezona Fincherove serije na Netflix je stigla prije samo nekoliko dana, u petak 13. listopada

Druga sezona "Mindhuntera" donosi priču o ubojstvima u Atlanti

Svaki pravi obožavatelj Davida Finchera sigurno nije propustio izlazak njegove nove serije Mindhunter, koja je na Netflix stigla u petak 13. listopada. Seriju za sada prate dosta pozitivne kritike tako da se već s nestrpljenjem iščekuje i druga sezona.

Radnja serije temelji se na početnim danima FBI-jeve jedinice za profiliranje. Jonathan Groff i Holt McCallany glume dvojac FBI agenata koji namjeravaju razgovarati sa zatvorenim serijskim ubojicama kako bi dobili informacije o tome kako oni razmišljaju i što ih je nagnalo na te zločine, a sve kako bi im pomoglo u daljnjem hvatanju ubojica.

Serija je dobila odobrenje za drugu sezonu čak i prije no što je prva sezona stigla na Netflix, ali tek sada smo dobili neke informacije o radnji. Fincher je zajedno sa skladateljem Jasonom Hillom nedavno u razgovoru za Billboard pričao o uznemirujućem soundtracku serije, a usput su se dotakli i budućih epizoda:

"Sljedeće godine ćemo se baviti ubojstvima djece u Atlanti tako da ćemo imati više afro-američke glazbe, što će biti super. Glazba će se razviti. Njena namjera je da podrži ono što se događa u seriji, a serija će se radikalno razviti između sezona."

Ubojstva djece u Atlanti dogodila su se između 1979. i 1981. godine. Tijekom tog perioda barem 28 afro-američke djece, adolescenata i odraslih je ubijeno na razne načine. Ubojicu je ulovio agent FBI-ja John E. Douglas, na čijem se liku temeljio Groffov lik.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala