Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najnovija uloga Stephena Moyera u svijetu Marvelovih mutanata
Seriju "Nadareni" možete pratiti svakog četvrtka u 22:00 sati na kanalu FOX

Najnovija uloga Stephena Moyera u svijetu Marvelovih mutanata

Foto: FOX

U posljednje vrijeme sve je više serija i filmova koji prate neobične i nesvakidašnje junake u misijama spašavanja svijeta i borbe protiv najvećih zločinaca. Stripovski junaci postaju sve popularniji, a osim u stripovima, Marvelovi superjunaci - mutanti postaju i najomiljeni filmski likovi.

Jedna od najnovijih Marvelovih suradnji je ona s produkcijskom kućom 20th Century FOX Television na novoj seriji Nadareni koja se emitira na kanalu FOX svakog četvrtka u 22:00 sati. Radnja serije Nadareni smještena je u svijet "X-Men-a", a donosi priču o bračnom paru iz predgrađa čije obične živote potresa iznenadno otkriće - njihova djeca posjeduju opasne moći mutanata!

Izvršni producent nove serije je televizijski i filmski producent Bryan Singer, redatelj franšize X-Men, koji stoji i iza FOX-ove uspješnice Legion koja je također smještena u svijet Marvelova serijala X-Men. S obzirom na reakcije gledatelja i ljubitelja SF žanra, ponovno ih je uspio oduševiti i ovom serijom.

Glavnu ulogu u seriji ima engleski filmski i televizijski glumac Stephen Moyer kojega je ova najnovija uloga uvela u svijet "X-Mena". Stephenu je ovo prva uloga u nekom od Marvelovih serijala, a oko uloge mu je pomagala njegova supruga Anna Paquin koja je glumila Rouge u serijalu "X-Men".

Anne i Bryan Singer ostali su vrlo bliski nakon zajedničkog rada na "X-Men" franšizi, tako da me Anna u potpunosti pripremila na ono što me čeka. Uvelike mi je olakšala pripremu za ulogu jer je odlično čuti upute i savjete od osobe koja je već radila na sličnom projektu, izjavio je Stephen u jednom intervjuu.

Iako se dosta spominjala Annina pojava kao Rouge u seriji "Nadareni" o kojoj bruje fanovi Marvelovih serijala, sam Stephen i producentica serije Lauren Shuler Donner još uvijek nisu službeno potvrdili informaciju: Svijet u kojem žive "Nadareni" drugačiji je od ostalih Marvelovih univerzuma, baš kao i u FOX-ovoj seriji "Legion"… nije nemoguće je da će gledatelji vidjeti spoj ta dva svijeta, kao i jedan od omiljenih Marvelovih likova - Rouge, izjavila je Lauren Shuler Donner. Iako se fanovi još uvijek nadaju potvrdi oko Anninog pojavljivanja u seriji "Nadareni", producenti, redatelji i glavni glumci još uvijek ne žele odati niti najmanje detalje na tu temu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala