Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 13.10.
Večeras vas ponovno čeka odlična krimi večer ili neki od poznatih filmova

TV Preporuke dana – Petak 13.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.10.

SERIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:05 sati
Posjetiteljima na predstavljanju vina pjenušac prisjedne zbog otrova u čašama. Tko ima na zubu vinariju Midsomer Vinae i kakve veze ima napad s djetetom koje je ubio nesavjesni vozač?

Bit ćeš moja, Nova TV u 21:15 sati
Istine koje Zejnep krije opasne su poput mine koja samo čeka da je netko nagazi. S druge strane se Emir, nesvjestan toga da je Kemal došao do snimke, kad sazna da je njegova pozornost i dalje na Ozanu, priprema za oštrije poteze. Galip je nemiran zato što su dionice koje pripadaju grupi Kozdžuoglu prepisane na Nihan, pa joj postavlja zamku kako bi Emiru otvorio oči.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 21:35 sati
Kad na Odjel za vatreno oružje otvore paljbu, poljska tinejdžerica slučajno smrtno strada tijekom operacije naoružanih policijskih snaga. Nakon provedene istrage policajca oslobode krivnje, no uskoro potom unakaženo tijelo Turčina pronađu u blizini prvobitnog incidenta. Istražiteljica Povjerenstva za pritužbe na rad policije Vicky Sharp posumnja da je jedno povezano s drugim i obrati se Lyellu za pomoć u razmatranju dokaza. Nikki i Thomas ne vjeruju u Sharpine motive, ali Jack je sve uvjereniji u njezine teorije.

Nezaboravljeni, HTV 2 u 23:30 sati
Istraga Jimmyjeve smrti nastavlja se otkrićem tragova na njegovu tijelu koji upućuju na poznate gangsterske metode mučenja. Cassie i Sunny ispituju Sir Phillipa kako bi doznali kako je točno bio povezan s poznatom zločinačkom obitelji iz istočnog Londona, a Eric i Claire pripremaju proslavu obljetnice braka.

FILMOVI

Doušnik, RTL u 21:40 sati
Dwayne Johnson glumi oca čiji je sin pogrešno optužen za distribuciju droge s minimalnom kaznom zatvora od deset godina. Očajan i odlučan želi spasiti sina pod svaku cijenu, pa se nagodi s državnim odvjetnikom i u opasnoj tajnoj misiji infiltrira u kartel, riskirajući sve, i obitelj i vlastiti život.

Tajna u njihovim očima, HTV 1 u 20:05 sati
Dobro uigran tim uspješnih istražitelja - Ray i Jess Cobb sa šeficom Claire Sloan iznenada razdire brutalno i neobjašnjivo ubojstvo Jessine kćeri tinejdžerice. 13 godina poslije, nakon svakodnevne potrage za ubojicom, Ray napokon dolazi do novog traga za koji je siguran da može razriješiti cijeli slučaj i srtpati ubojicu iza rešetaka.

Tako to ide, Nova TV u 22:30 sati
Egoističnog, antipatičnog i samoživog prodavača nekretnina jednoga dana sin s kojim godinama nije bio u kontaktu zamoli da mu pričuva kćer dok je on na putu. Ova naizgled obična molba ne bi zvučala čudno da je stari čangrizavac znao da uopće ima unuku…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala