Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija 13 Reasons Why stala sa snimanjem zbog požara u Kaliforniji
Najveći požari u posljednjih 30-ak godina zahvatili su dobar dio sjeverne Kalifornije u kojoj se snima serija

Serija "13 Reasons Why" stala sa snimanjem zbog požara u Kaliforniji

Netflixova hit dramska serija 13 Reasons Why je prije koji mjesec počela sa snimanjem koje je sad stavljeno na čekanje zbog izvanredne situacije u sjevernoj Kaliforniji, piše Deadline.

Katastrofalni požari su zahvatili velik dio Kalifornije u kojoj je guverner proglasio izvanredno stanje, a dosad je nažalost preminulo već 15 ljudi i nestalo ih je oko 200, a svi strahuju da će brojke biti puno veće. Druga sezona serije 13 Reasons Why se snima u gradu Vallejo na sjeveru Kalifornije na kojem navodno gori više od 20 tisuća hektara (na jugu gori oko dvije tisuće hektara). Budući da požari još uvijek nisu pod kontrolom i dim jako gust na tom području snimanje je odgođeno do nedjelje kad se svi nadaju da će situacija u cijeloj Kaliforniji biti bolja. Glumci koji su u seriji utjelovili Claya i Tylera su na Twitteru napisali o tragediji:

Druga sezona će imati 13 epizoda kao i prva, a nastavit će se na događaje nakon smrti Hannah Baker te ćemo vidjeti kako se likovi nose sa situacijom i kako će se uopće pomiriti s događajima koji su im zauvijek promijenili živote.

Serija 13 Reasons Why bi se na Netflixu trebala naći tijekom sljedeće godine. Režiju potpisuje dobitnik Oskara Tom McCarthy (Spotlight) prema scenariju Briana Yorkeya, a jedna od producentica je Selena Gomez koja je trebala imati glavnu ulogu dok je projekt bio planiran kao igrani film. U glavnim ulogama su Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler i Devin Druid.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala