Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brzi i žestoki 9 odgođeni do 2020.
Film je trebao doći u kina za Uskrs 2019., ali ga je Universal pomaknuo za Uskrs 2020. godine

"Brzi i žestoki 9" odgođeni do 2020.

Studio Universal je pomaknuo najnoviji film iz mega uspješne franšize Brzi i žestoki na 10. travnja 2020. godine, javlja Variety.

Deveti film Brzih i žestokih će se tako naći u kinima godinu dana nakon planiranog (19. travnja 2019.) s tim da Universal nije dao nikakvo objašnjenje za odgodu (barem zasad). Šuška se da je The Rock u međuvremenu potpisao ugovor za spin off film Hobbs u kojem bi se trebao naći i lik Jasona Stathama Deckard Shaw zbog čega se Brzi i žestoki 9 neće moći snimiti na vrijeme. Universal nije imao komentara.

Na Uskrs 2020. se u kinima trebao naći nastavak animiranog filma Trolovi koje je Universal pomaknuo dva mjeseca ranije, na 14. velječe 2020. godine kako bi Brzi i žestoki 9 bili trenutno jedini njihov film u tom terminu. Trolove smo mogli gledati prošle godine, a zaradili su oko 347 milijuna dolara diljem svijeta.

Osmi film u franšizi, Brzi i žestoki 8, u travnju ove godine je ponovno osvojio kina diljem svijeta i zaradio oko 1,2 milijarde dolara. Osmi film je režirao F. Gary Gray, a glumačku ekipu su činili redom poznata glumačka imena: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Scott Eastwood, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell i Charlize Theron. Svih osam filmova u franšizi koja je započela još 2001. godine broje ukupnu zaradu od 5 milijardi dolara. Zasad je rekorder film Brzi i žestoki 7 u kojem smo posljednji put gledali tragično preminulog Paula Walkera, sa svjetskom zaradom od 1,5 milijarde dolara.

Očekuje se da ćemo u devetom filmu gledati većinu poznate glumačke ekipe Brzih i žestokih, no zasad su svoje uloge potvrdili Vin Diesel i The Rock. Nakon devetog filma u planu je zadnji film, Brzi i žestoki 10 koji je bio najavljen za 2. travnja 2021. godine i za koji se trenutno ne zna hoće li i za kad biti pomaknut.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 2
    1808740402 lukas abramović @ 5.10.2017. 18:43

    Ako deveti i deseti dio budu snimali zajedno (back-to-back) onda nema potrebe da pomaknu datum desetog dijela...bez obzira na odgodu devetke bilo bi super da desetka svejedno izadje 2021. jer ce zadnji dio izaci tocno 20 godina od prvog dijela...

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala