Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anselu Elgortu ponuđena glavna uloga u adaptaciji hit romana Češljugar
Donna Tartt je za knjigu primila razna priznanja i nagrade od kojih se ističe Pulitzerova za književno djelo 2014.

Anselu Elgortu ponuđena glavna uloga u adaptaciji hit romana "Češljugar"

Nije novost da se sprema ekranizacija hit romana Češljugar (Goldfinch) Donne Tartt, ali čini se da su Warner Bros. i Amazon Studios konačno našli glavnu zvijezdu filma!

U središtu priče je Theodore Theo Decker (kojeg bi trebao zaigrati Ansel Elgort) koji s nepunih 14 godina preživi teroristički napad u umjetničkom muzeju pri čemu ostane bez majke za koju je bio jako vezan. Iz muzeja u strci i zbrci uzima omiljenu, istovremeno vrijednu sliku Češljugar koja je bila omiljena slika njegove majke. Slika će mu prvo davati nadu, a kasnije ga uvesti u kriminalni svijet...

Bros. i RatPac su kupili prava na Pulitzerovom nagradom nagrađenu knjigu odmah 2014. godine nakon što je Donna Tartt primila tu nagradu. Češljugar je bio čak 39 tjedana na listi najčitanijih New York Timesa, a kritika je oko njega bila podijeljena. Dok su neki (pa i najpoznatiji kritičari) pisali hvalospjeve, neki su joj pridali mnoge ružne epitete. Bilo kako bilo, Češljugar je preveden na tridesetak jezika, a prodano je više od milijun primjeraka diljem svijeta. Priča o odrastanju jednog dječaka osvojila je srca diljem svijeta.

Amazon Studios se ranije ove godine priključio projektu za koji će dati trećinu planiranog filmskog budžeta koji bi ukupno trebao iznositi oko 40 milijuna dolara, piše Variety; čime će si osigurati streaming prava na svojoj Prime usluzi. Warner Bros. će distribuirati film u kinima diljem svijeta.

Elgort pažljivo bira uloge nakon hita Baby Driver koji je bio iznenađenje ljeta. Nedavno se odlučio za ratni film Mayday 109 u kojem će zaigrati mladog Johna F. Kennedyja, a sljedeći film u kojem ćemo ga moći gledati jest The Billionaire Boys Club u kojem ima glavnu ulogu s Taronom Egertonom.

Početak produkcije na Češljugaru je planiran za početak 2018. godine, a okviran datum početka prikazivanja trenutno nije poznat.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala