Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Klub prvih supruga postaje TV serija
Serija će imati istu radnju kao i komedija iz 1990-ih s Diane Keaton, Bette Midler i Goldie Hawn

"Klub prvih supruga" postaje TV serija

Iz Paramounta stiže vijest da je (konačno) u tijeku rad na novoj polusatnoj seriji koja će se temeljiti na popularnoj komediji iz 1990-ih Klub prvih supruga (The First Wives Club), javlja The Wrap.

Serija će imati istu radnju kakvu smo mogli gledati u filmu u kojem su glumile legendarne Diane Keaton, Bette Midler i Goldie Hawn kao tri friško razvedene žene koje su tražile osvetu protiv svojih sad već bivših supruga koji su ih ostavili zbog mlađih žena. I dok planiraju osvetu, one će se međusobno povezati i skupiti snage za nastavak života. Glazba iz filma je bila nominirana za Oscara, a sam film je bio nominiran za razne nagrade od kojih je među ostalim osvojio Blockbuster Entertainment, ASCAP i National Board of Review.

Scenarij za seriju bi trebala napisati Tracy Oliver koja je nedavno radila na ljetnoj komediji Girls Trip, a nedavno je postala prva Afro-Amerikanka čiji je film zaradio više od 100 milijuna dolara u SAD-u. Poznata nam je i po radu na seriji The Misadventures of Awkward Black Girl u kojoj i glumi, a trenutno radi na adaptaciji bestsellera Nicole Yoon The Sun is Also a Star za MGM i Warner Bros.

The Paramount Network, donedavno Spike TV, sa svojim programom će početi 18. siječnja 2018. godine i već su najavili nekoliko originalnih programa kao što su drama Yellowstone, mini serija Waco i TV reboot Heatherica.

Trenutno nije poznato kad na njihovom programu možemo očekivati seriju Klub prvih supruga.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala