Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kristin Davis tužna i ljuta jer se neće snimati još jedan Seks i grad
Sarah Jessica Parker je razočarana jer je htjela da likovi filmom "Seks i grad 3" dobiju konačan završetak

Kristin Davis tužna i ljuta jer se neće snimati još jedan "Seks i grad"

Prije nekoliko dana je odjeknula vijest da se nakon svih peripretija treći film o najpoznatijim prijateljicama ipak neće snimati, a sad se oglasila i jedna od njih.

Podsjetimo, Sarah Jessica Parker je prošli tjedan potvrdila da se Seks i grad 3 neće snimati što je naišlo na veliko razočaranje fanova serije Seks i grad diljem svijeta. Svoje mišljenje o tome dala je i Kristin Davis, mnogima omiljena Charlotte York:

„Volim gledati fotografije naše duge povijesti Seksa i grada. Istina je da nećemo moći snimiti treći film. Voljela bih da imamo priliku snimiti posljednje poglavlje onako kako mi to želimo, da damo našim likovima zaključak“, napisala je na svom Instagramu. Potvrdila je i to da je Michael Patrick King već odavno napisao scenarij koji joj se jako svidio. „Dakle ostaju nam samo sjećanja. Vjerujte mi da nam vaša ljubav i podrška tijekom godina puno znače i zbilja smo zahvalni na svima vama. Seks i grad ostaje zauvijek u našim srcima“, poručila je obožavateljima.

 

I love to look back at the pics from our LONG history of Sex and the City. I am incredibly lucky to have gotten to play Charlotte through all of her ups and downs ( epitomized in one of my favorite episodes here). It is true that we are not going to be able to make a 3rd film. I wish that we could have made the final chapter, on our own terms, to complete the stories of our characters. It is deeply frustrating not to able to share that chapter (beautifully written by MPK) with all of you. So we will just have our memories, but please know that all of the love and support for us through the years is felt by us and we are so grateful for all of you!SATC forever in our hearts ❤️💗❤️💗❤️💗❤️💗

Objavu dijeli iamkristindavis (@iamkristindavis)

Warner Bros. je navodno odustao od novog filma zbog Kim Cattrall (Samantha Jones) koja je studiju postavila uvjet za snimanje: pristat će na ulogu jedino ako oni pristanu na njezine druge projekte na što u Bros.-u nisu bili spremni. Od Cattrall stižu drugačije tvrdnje prema kojima ispada da je njezin jedini zahtjev za treći film bio taj da se on ne snima; čime je jedina od četiri glavne zvijezde koja jednostavno ne želi više snimati. Sarah Jessica Parker iliti Carrie Bradshaw je već izjavila da je jako razočarana što neće dati likovima završetak koji zaslužuju, te da joj je još više žao što obožavatelji neće dobiti kraj koji su čekali.

Serija Seks i grad je počela s prikazivanjem 1998. godine i vrlo brzo stekla obožavateljice diljem svijeta. Carrie Bradshaw i dan danas je vrlo prepoznatljiv lik. Nakon šest sezona zadnja epizoda je bila emitirana 22. veljače 2004. godine. Film Seks i grad je snimljen četiri godine kasnije, odnosno 10 godina nakon premijere prve epizode serije, Seks i grad 2 je izišao 2010., a treći film je mogao stići u kina na veliku 20. godišnjicu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala