Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 1.10.
Današnja večer donosi fantastičan izbor omiljenih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 1.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 1.10.

SERIJE / EMISIJE

Katarina Velika, HTV 2 u 20:05 sati
Veličanstvena televizijska produkcija - kostimirana serija o jednoj od najznačajnijih žena europske povijesti 18. stoljeća, ruskoj carici Katarini Velikoj - stiže na program HTV-a. Kći osiromašenog pruskog kneza sprema se udati za budućeg ruskog cara Petra III. Mašta o ljubavi, ali car više voli ratne igre i slabo ga zanimaju žene. Njezina djevojačka nevinost nestaje u razvratnosti, blagu narav zamjenjuje hladni bijes, a svoju usamljenost preusmjerava u težnju za moći...

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
Nakon što je prva epizoda najpopularnijeg showa na svijetu osvojila gledatelje, ove nedjelje gledatelje očekuje još uzbudljivija epizoda Supertalenta. Vidjet ćemo brojne glazbenike, pjevače i plesače koji će oduševiti žiri, ali i one čiji nastup im se nikako neće svidjeti. Zapanjujući nastup osigurat će dvojac iz Ljubljane, Filip Kržišnik i Blaž Slanič, pod natjecateljskim imenom kao F&B acrobatics.

Priča o Bogu s Morganom Freemanom, HTV 1 u 21:50 sati
Nasilne kataklizme i vatreni sudnji dan intrigiraju ljudsku maštu i pune brojne svete knjige. Morgan Freeman proučava takve navještaje budućnosti o nevoljama u prošlim tisućljećima kako bi otkrio kako će završiti naš svijet. Put ga vodi u pustinju koja je dom trima vjerama gdje proučava svitke s Mrtvog mora i otkriva podrijetlo židovskog mesije.

FILMOVI

Non Stop, RTL u 20 sati
Savezni zrakoplovni agent Bill Marks (Liam Neeson) na novom je letu, ovaj puta Boeinga 767 British Aqualantic Airlinesa od New Yorka do Londona. Kada je zrakoplov već u zraku, Bill Marks primi SMS poruku da ukoliko 150 milijuna dolara ne bude isplaćeno na određeni bankovni račun, svakih dvadeset minuta netko će umrijeti. Zabrinut, Mark prekrši protokol i konzultira kolegu Jacka Hammonda (Anson Mount), koji prijetnju doživljava kao lažnu.

Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, Doma TV u 20 sati
Glasovitog arheologa i stručnjaka za okultno dr. Indianu Jones (Harrison Ford) angažirala je američka vlada da pronađe Zavjetni kovčeg za koji se vjeruje da i dalje sadrži Deset Božjih zapovijedi. Nažalost, neprijateljski agenti također žele pronaći kovčeg kako bi zagospodarili svijetom, a Indy i njegova stara ljubav Marion (Karen Allen) prisiljeni su upustiti se u uzbudljivu pustolovinu, od mračnih džungli Južne Amerike do užurbanih tržnica Kaira kako bi se prvi domogli kovčega i spasili svijet.

2001: Odiseja u svemiru, HTV 2 u 21 sat
Jedan od najpoznatijih filmova svih vremena, 2001: Svemirska odiseja Stanleya Kubricka, i dan danas je užitak za oči i uši. Epska priča o evoluciji čovječansta.

Interstellar, Nova TV u 21:45 sati
Braća Nolan, autorski tim koji stoji iza megauspješnog serijala Vitez tame predstavljaju SF spektakl Interstellar s dobitnikom Oscara i Zlatnog globusa Matthewom McConaugheyem u glavnoj ulozi! Epska priča o herojskom međuzvjezdanom putovanju izvan granica znanstvene spoznaje. Film istražuje premisu čovjekovog postojanja koji je rođen na Zemlji, no kojem nije suđeno da na Zemlji i umre.

Avatar, RTL u 22:10 sati
U epskoj akcijskoj pustolovini Avatar, James Cameronvodi nas u veličanstveni svijet kakav dosad nismo vidjeli - na dalekom planetu Pandori jedan će se junak otisnuti na put iskupljenja predvodeći herojsku bitku za spas civilizacije vanzemaljaca koju je prihvatio kao vlastitu. Prije nekoliko dana konačno je počelo snimanje četiri nastavaka ovog filma, a prvi nas u kinima očekuje u prosincu 2020. godine.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala