Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Već se zna datum: nastavak horora Ono stiže u rujnu 2019.
Najisplativiji horor svih vremena će svoj nastavak dobiti već za dvije godine

Već se zna datum: nastavak horora "Ono" stiže u rujnu 2019.

Od prvog dana prikazivanja horor Ono ruši sve rekorde gledanosti pa nije iznenadila vijest da će se snimati nastavak. No, nismo očekivali da će se nastavak pripremati da u kinima bude već za dvije godine.

New Line Cinema i Warner Bros. su jučer objavili da se nastavak hit horora Ono u svim kinima (pa i IMAX-u) premijerno očekuje 6. rujna 2019. godine.

Filmska ekranizacija jednog od omiljenih horora Stephena Kinga je već prvi vikend prikazivanja oduševila gledatelje i ubrzo je postao najisplativiji horor svih vremena. Na primjer, Egzorcist je 1973. godine zaradio 233 milijuna dolara u SAD-u i još 441,3 milijuna u ostatku svijeta. Film Ono je zasad zaradio 266,1 milijun dolara u SAD-u i još 478,1 milijun dolara u ostatku svijeta. Film nosi oznaku R što samo govori o velikom uspjehu ovog horora. Film je i u hrvatskim kinima ostvario fantastičnu gledanost.

Knjiga Ono govori o grupi prijatelja koja zajedno krene u borbu protiv demona koji opsjeda njihov grad, a koji se ukazuje u obliku klauna Pennywisea. Dok u knjizi paralelno pratimo prošlost i sadašnjost (odnosno njihove odrasle verzije), studiji su se odlučili snimiti prvi film koji se fokusirao na djecu u prošlosti, a nastavak će se odvijati u sadašnjosti s odraslim glumcima. No, nastavak će imati neke poglede u prošlost pa možemo očekivati istu dječju glumačku postavu u nekim scenama.

Gary Dauberman, jedan od scenarista aktualnog filma, navodno je sklopio dogovor o pisanju scenarija za nastavak dok je redatelj Andy Muschietti još upitan.

Zasad je prilično sigurno da će Bill Skarsgård reprizirati svoju iznimno jezivu ulogu demona / klauna, a tko će glumiti dječake u sadašnjosti još nije poznato.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala