Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Crna lista: Iskupljenje na kanalu FOX
Uzbudljiva i intrigantna američka serija "Crna lista" dobila je i svoj spin-off, koji uskoro kreće s prikazivanjem na kanalu FOX

"Crna lista: Iskupljenje" na kanalu FOX

Uzbudljiva i intrigantna američka serija Crna lista djelo je američkog pisca i producenta Jona Bokenkampa o bivšem časniku američke mornarice Raymondu Reddingtonu koji postaje najtraženiji kriminalac. Izvrstan James Spader je za ulogu glavnog lika Raymonda "Reda" Reddingtona 2014. i 2015. godine bio nominiran za nagradu Zlatni globus u kategoriji najboljeg glavnog glumca u TV seriji.

Osim toga, serija je osvojila i nagradu Primetime Emmy (u kategoriji "outstanding stunt coordination") uz još nekoliko nominacija. Zbog velikog interesa publike, snimljen je i spin-off serije pod nazivom Crna lista: Iskupljenje koja s prikazivanjem započinje 26. rujna u 22h na kanalu FOX.

Nakon što se desetljećima nalazio na popisu najtraženijih kriminalaca, Raymond "Red" Reddington (James Spader) predaje se FBI-u te im nudi svoju Crnu listu - popis najopasnijih svjetskih kriminalaca. Na toj listi nalazi se tajni operativac Tom Keen (Ryan Eggold) – najtraženiji i najopasniji kriminalac koji se sada želi iskupiti za sva svoja nedjela. Njegova želja je okupiti tim najopakijih zločinaca koji imaju jedan zajednički cilj – odužiti se za sve loše što su napravili i pomoći vladi kako bi ulovila preostale zločince s kojima je cijeli tim nekada blisko surađivao.

Ova ekipa na čelu s Tomom, tako počne raditi u "Sivoj tvari" – tajnoj i unosnoj privatnoj vojnoj organizaciji koja obavlja nemoguće zadatke koje bi vlada i velike korporacije inače morale zanijekati. Organizaciju "Siva tvar" vodi tajnovita šefica Susan "Scottie" Hargrave (Famke Janssen) kojoj ništa ne može stati na put. Tom i njegov tim morat će se suočiti sa najopasnijim moćnicima, ali što će se dogoditi kada grijesi iz prošlosti dođu na naplatu?

U glavnim ulogama: Famke Janssen kao Susan "Scottie" Hargrave, Ryan Eggold kao Tom Keen, Edi Gathegi kao Matias Solomon i Tawny Cypress kao Nez Rowan.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala