Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Filmska KOZa u kino Kinoteka stiže!
Večeras u 17 sati u kinu Kinoteka možete doći na Veliki filmski kviz

Filmska KOZa u kino Kinoteka stiže!

Vrhunski filmofilsko-kvizaški događaj na rasporedu je ovu subotu!

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca u kultnom će kinu Kinoteka u subotu, 23. rujna održati dan otvorenih vrata. Bogat program pod naslovom Vrata širom otvorena posjetiteljima će ponuditi raznolike radionice, predstave i filmove, a prije glavne projekcije, Maloga vojnika u režiji legendarnog Jean-Luca Godarda, održat će se i Veliki filmski kviz.

S početkom u 17 sati, natjecatelji će u ugodnoj atmosferi kina u Kordunskoj 1 moći provjeriti svoje filmsko znanje, a najbolje ekipe očekuju fine nagrade koje će zadovoljiti njihove kako kulturne, tako i gastronomske apetite. Veliki filmski kviz trajat će dva sata i ekipama željnim opuštenog natjecanja ponudit će puno zanimljivih pitanja raspoređenih u četiri velike kategorije. Uz pregršt multimedije i u super atmosferi pojačanoj ugođajem dobre, stare Kinoteke, Veliki filmski kviz zagrijat će vas, zabaviti i pripremiti za Godardovo remek-djelo. Važna napomena: ulaz na sve programe koje je Centar za kulturu i film Augusta Cesarca pripremio, uključujući i ovaj kviz, potpuno je besplatan.

Svaka ekipa može imati dva do četiri člana, a u borbi za vrijedne nagrade provjeravat će se  poznavanje filmskog svijeta od Godarda do Goddarda, od Jacka Warnera do Wernera Herzoga, od Burta do Ryana Reynoldsa.

Sve ljubitelje filma i kvizova pozivamo da se pridruže u Kinoteci u subotu. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, okupite ekipu, prijavite se ovdje i dođite na feštu filmske kulture kojom vas časti domaćin.

Detaljni program Vrata širom otvorenih možete pogledati na službenoj Facebook stranici Centra za kulturu i film Augusta Cesarca. Vidimo se!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala