Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 23.9.
Večer donosi nove sezone poznatih serija, boks mečeve i popularne filmove

TV Preporuke dana – Subota 23.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23.9.

SERIJE / EMISIJE

Crna Guja, HTV 3 u 21 sat
Engleska je suočena s dvije krize: čaranje uzima maha, a i kuga se širi zemljom. Jadnog Edmunda Štrigonjušac optuži da je vještac. Hoće li on i Baldrick dospjeti na lomaču?

Motel Bates, HTV 2 u 21:45 sati
U 4. sezoni otkrivaju se Normanovi sve veći psihički problemi i učinak koji oni imaju na njegovu obitelj. Norma je sve očajnija i puna bojazni te se veoma trudi Normanu naći profesionalnu pomoć koju treba. To još više narušava njihovo nekoć čvrsto međusobno povjerenje...

Prevaranti, HTV 2 u 22:30 sati
Nakon premijere na FOX-u serija stiže i na HTV 2! Nova humoristična serija prati pothvate lijepe i opasne prevarantice Maddie, koja svoje naivne žrtve ostavlja u šoku i nevjerici kada napokon shvate da ih je iskoristila i ukrala im ama baš sve, čak i srca. No situacija se zakomplicira kad se njezine bivše mete Ezra, Richard i Jules udruže da bi je našli!

Boks: Joseph Parker Vs. Hughie Fury, RTL u 22:50 sati

UFC Fight Night: Saitama, Nova TV u 23:35 sati

FILMOVI

Jack Reacher, RTL u 20 sati
Prema bestselleru Lee Childa, dolazi film o jednom od najvažnijih, najuvjerljivjih heroja – bivšem vojnom istražitelju Jacku Reacherau (Tom Cruise).Kad nepoznati strijelac naizgled nasumce oduzme pet života, svi dokazi upućuju na bivšeg vojnika. Na ispitivanju, sve što ima za reći osumnjičenik je: „Dovedite Jacka Reachera!" I tako započinje igra!

Utrka života, HTV 1 u 20:05 sati
Spektakularna ekranizacija nemilosrdnog rivalstva između Jamesa Hunta i Nikija Laude u režiji Rona Howarda. Smješten u sexy i glamurozno zlatno doba Formule 1, ovaj film nas osim na staze, vodi i u privatan život i zakulisna događanja utrka. Prvenstveno prikazuje dva vozača koji se dovode do ruba fizičke i psihičke izdržljivosti, u utrci u kojoj nema prečice do pobjede, a jedna pogreška znači smrt.

Pobješnjeli Max: Divlja cesta, Nova TV u 21:25 sati
Apokaliptična priča smještena u najudaljenijim dometima našeg planeta, u strogom pustinjskom krajoliku gdje je čovječanstvo slomljeno, a gotovo svi ludi za borbama za životnim potrebama. U tom svijetu postoje dva pobunjenika koja mogu vratiti red. Progonjen turbulentnom prošlošću Max Rockatansky (Tom Hardy) u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanjem. No, nakon susreta s lijepom Furiosom (Charlize Theron) i grupom odbjeglom iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.

Legendarni Tombstone, HTV 3 u 22:10 sati
Tragajući za boljim životom umirovljeni šerif Wyatt Earp (Kurt Russell) i njegova dva brata dolaze u gradić Tombstone gdje susreću svog dugogodišnjeg prijatelja Doca Hollidaya (Val Kilmer). No građane Tombstonea svakodnevno terorizira grupa opasnih odmetnika. Braća Earp i Doc odluče teroriziranju stati na kraj...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala