Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 22.9.
Današnja večer nudi finale 5. sezone "Kuće od karata" i nove serije, od filmova su tu reprize komedija

TV Preporuke dana – Petak 22.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 22.9.

SERIJE

Kuća od karata, HTV 1 u 20:05 sati
Pogledajte dvije posljednje epizode pete sezone Netflixove hit serije! Izvjesnost Francisovog političkog pada prisili Claire na krajnju osobnu žrtvu kako bi ih zadržala u Bijeloj kući...

Bit ćeš moja, Nova TV u 20:15 sati
Kako bi finalizirao svoj novi veliki plan, Emir se odlučuje na posljednji potez koji će ostvariti na Kemalovim zarukama. Asu proživljava najsretniji dan svog života, ali osjeća da se nalazi u Emirovoj sjeni. Prije zaruka s Asu, Kemal se susretne s Nihan. Iako misle da je ovo trenutak da se oproste jedno od drugoga, sudbina ih više nikada neće rastaviti.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 21:35 sati
U ovoj sezoni Nikki se nađe u sablasnom paranoidnom trileru u epizodi The Dying of the Light. Nakon što stigne na poprište ubojstva, Nikki ne treba puno da shvati da je posrijedi kopija slučaja iz njezine prošlosti pa posumnja da su ubojstva vezana za nju osobno. Ali tko će joj povjerovati i komu ona može vjerovati?

Nezaboravljeni, HTV 2 u 23:25 sati
Ova kriminalistička serija bavi se starim slučajem koji je ponovno otvoren nakon 39 godina. Četvero sumnjivaca skrivaju mračne tajne, a jedna sjajna detektivka mora ih otkriti. Kad je u ruševnoj zgradi pronađeno tijelo mladog muškarca, detektivka Cassie Stuart - jedna od najpametnijih londonskih detektivki - odlazi istražiti slučaj sa svojim partnerom Sunilom Khanom.

FILMOVI

Shrek Treći, RTL u 20 sati
Treći dio omiljene animirane franšize koja je tradicionalne arhetipe bajki spojila s modernim ciničnim senzibilitetom, Shrek Treći svim će fanovima dogodovština dobroćudnoga zelenog čudovišta pružiti novih 90 minuta uživanja i zabave.

Mr. Bean na praznicima, RTL u 21:50 sati
Rowan Atkinson vratio se kao Bean – gotovo pa nemušt lik kojeg naizgled slijede fijasko i divljanje. U ovome nastavku popularnoga prvog filma, Bean svoje glupavo, velikodušno i fizičkim izazovima izloženo JA vodi na odmor na francusku rivijeru i biva upleten u europsku avanturu filmskih razmjera.

Najbolje od mene, Nova TV u 22:20 sati
Najomiljeniji pisac romantičnih priča Nicholas Sparks ovaj nas puta vodi životnim putevima dvoje potpuno različitih srednjoškolaca koje, nakon strastvene ljubavne veze, okolnosti razdvoje na 20 godina. Sada odrasli ljudi, oni će se sresti u rodnom gradu u koji će se vratiti zbog pogiblje dragog prijatelja…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala