Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Napokon kreće snimanje nastavka Avatara
Od originalnog filma prošlo je već osam godina, a na nastavak ćemo morati pričekati još par godina jer Cameron snima četiri filma odjednom

Napokon kreće snimanje nastavka "Avatara"

James Cameron napokon je spreman započeti sa produkcijom filma Avatar 2. Iako je producent Jon Landau još u lipnju rekao kako im je plan krenuti sa snimanjem krajem rujna nije bilo sigurno hoće li se to zaista i dogoditi. No, Cameron je očito spreman jer 25. rujna kreće produkcija.

Originalni Avatar izašao je 2009. godine i bio je totalna prekretnica u filmskoj industriji. Zaradom od 2.7 milijardi dolara postavio se na prvo mjesto po zaradi u povijesti, od devet nominacija film je dobio čak tri nagrade Oskar te bio predvodnik 3D tehnologije.

Od 2009. se mnogo toga promijenilo u filmskom svijetu. Filmovi u 3D tehnici više ne dobivaju toliko pažnje, kinima vladaju stripovski svjetovi, a franšiza Ratova zvijezda dominira box-officeom svake godine. No, i Cameron je također u međuvremenu promijenio svoje planove. Originalna ideja bila je odjednom snimiti dva nastavka, ali je Cameron od tog plana odustao te odlučio kako će istovremeno snimati čak četiri filma.

U svim nastavcima trebali bi glumiti originalni članovi glumačke ekipe Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver i Stephen Lang, a pridružit će im se i Oona Chaplin te Cliff Curtis.

Sva četiri Avatara možemo očekivati u prosincu. Prvi nastavak stiže 2020. godine, Avatar 3 u kinima bi trebao biti 2012., na Avatar 4 trebat ćemo pričekati do 2024., dok je posljednji u planu za prosinac 2025. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala