Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao prvi trailer za Tomb Raider
Alicia Vikander nalazi se u naslovnoj ulozi u filmu o liku koji je prije 15ak godina utjelovila Angelina Jolie

Stigao prvi trailer za "Tomb Raider"

Lara Croft nastavlja privlačiti dobitnice Oskara za sporednu ulogu. Nedugo nakon što je dobila nagradu za ulogu u filmu Prekinuta mladost, Angelina Jolie dobila je ulogu avanturističke junakinje u prvoj adaptaciji popularnog serijala video igara. Sada je red na Aliciju Vikander.

Otkako je osvojila Oskara za ulogu u filmu Dankinja, Vikander se pojavila u visokobudžetnim filmovima kao što je Jason Bourne, ali uloga Lare Croft joj je prva u kojoj je ona glavni lik, predvodnik cijele priče. Danas imamo prilike u prvom traileru vidjeti kako se Vikander snašla u toj ulozi.

Tomb Raider režira norveški filmaš Roar Uthaug te je prva Larina avantura na velikim ekranima nakon 2003. i filma Kolijevka života. Vikander glumi 21-godišnju djevojku koja pokušava otkriti gdje je njen otac, koji je nestao prije sedam godina. Njena potraga odvede ju do njegove zadnje poznate lokacije: grobnice na otoku negdej blizu obale Japana.

"Ona ima sve neustrašive, otporne, znatiželjne i inteligentne osobine kao i prije.", rekla je glumica o svom liku. "Ali smo joj oduzeli svo iskustvo. Još nije bila na nekoj avanturi. Mislila je da je zapela u poslovnom svijetu u modernoj, mladenačkoj kulturi predgrađa Londona i odjednom je dobila gomilu informacija. Ovo je njen početak."

Tomb Raider u kina stiže 16. ožujka 2018. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    mario mario @ 20.9.2017. 12:03

    Meh...  Nisam igrao ovaj novi reboot TR serijala tako da ne znam koliko se ovo drži priče ali mislim da više klišeja u jedan trailer nisu mogli utrpati.  Ako piše "Her legend begins"... zar mora početi sa misijom spašvanja svijeta? Kakvi će ulozi biti onda u nastavku?  I cijeli mi trailer daje dojam onih quick time events iz igrica.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala