Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pravi špijunski film Kingsman: Zlatni krug uskoro stiže u kina
Eggsy (Taron Egerton) i Harry (Colin Firth) udružuju se s američkom organizacijom kako bi spasili svijet

Pravi špijunski film "Kingsman: Zlatni krug" uskoro stiže u kina

Nakon velikog uspjeha filma Kingsman: Tajna služba iz 2015. godine koji je zaradio preko 400 milijuna dolara, stiže novi nastavak koji nosi naziv Kingsman: Zlatni krug, i dovodi nam opet Eggsyja (Taron Egerton) i Harryja (Colin Firth), koji se udružuju s američkom organizacijom kako bi uhvatili megalomanskog, zaluđenog zlikovca koji želi osvojiti svijet.

Uz Tarona i Colina u originalnoj postavi vraćaju se Mark Strong i Sophie Cookson, a pridružit će im se još i Julianne Moore, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones i Elton John.

Publika diljem svijeta oduševila se kombinacijom tradicionalnog špijunskog trilera i sjajnih, modernih, mudrih preokreta. Odvažni likovi i humor u prošlom nastavku potaknuli su uspjeh prvog filma Kingsman: Tajna služba, baš kao i njegove akcijske scene. Redatelj Matthew Vaughn i koordinator kaskadera Brad Allan, izradili su niz kinetičkih, propulzivnih i uzbudljivih scena. Vaughn priznaje da je izazov u filmu Zlatni krug bio snimiti nove i drugačije akcijske scene. "Tako imamo dvije ili tri sekvence gdje me priča dovela do nekih ludih scena, no sve što činim je s razlogom."

U filmu Kingsman: Zlatni krug neće se štedjeti na toj patentiranoj Kingsman ludosti – od uvodne automobilske potjere u kojoj se Eggsy bori za život u Kingsman taksiju koji juri kroz London, do napada na Poppyland i svađe u baru koja namjerno podsjeća na tučnjavu u prvom filmu. "Tučnjave su još luđe", kaže Egerton.

Kingsman: Zlatni krug, u distribuciji Blitza u kina stiže 21. rujna i to u najboljim formatima IMAX i 4DX, a ulaznice za film možete kupit već danas na blagajnama kina ili online.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala