Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


KOZa se spušta s krša i kamena, stiže nova sezona uz puno Staropramena!
U nedjelju, 17.9. u 19 sati uživajte u još jednom kvizu koji će otvoriti sezonu koja se održava od rujna 2017. do lipnja 2018. godine

KOZa se spušta s krša i kamena, stiže nova sezona uz puno Staropramena!

Dragi kvizoljupci,

odmorni od ljetovanja, uzbuđeni zbog nove sezone i puni pitanja koja jedva čekamo postaviti, pozivamo vas da nam se pridružite na velikom otvaranju nove KOZo-kvizaške sezone u nedjelju, 17. rujna u prostoru dobro nam poznatog kluba Metropolis (Avenija Dubrovnik 10). KOZa, kviz općeg znanja, počet će u 19 sati (dođite petnaestak minuta ranije!), a vodit će je najbolji domaći stand-up komičar, rekreativni biciklist i poluprofesionalni igrač PES-a Goran Vugrinec Goc.

Kako bismo se pobrinuli da nova sezona KOZe bude i najbolja dosad, odlučili smo uvesti brojne novitete, od kojih ćete za većinu saznati pred sami početak kviza. Ono što vrijedi odmah spomenuti jest da se našem projektu u funkciji glavnog pokrovitelja priključio Staropramen, jedan od najjačih pivskih brendova u Hrvatskoj i rado viđeni gost iz Češke kojeg nije potrebno tražiti po Biokovu. Osim što je ovom suradnjom solidno ojačan nagradni fond KOZe i što će se u svakoj pauzi pod motom „znanje se isplati“ igrati lagani, veseli i kratki Staropramen dvoboji znanja, mnoge od vas posebno će razveseliti informacija da će se Staropramen pivo u Metropolisu točiti po najnižoj cijeni u gradu – pola litre točenog za 10 kuna.

Uz kvalitetne sponzore iz prošle sezone – Room Escape by Fox in a Box, HBO, California Burrito, Blitz Cinestar, Tehnički muzej Nikola Tesla, Muzej iluzija, Muzej torture, Strip centar Tino, Ginger Deer Studio, Karting Arenu i mnoge druge – u novim kvizaškim avanturama pridružit će nam se The Red Apple Pub, popularni restoran u Prečkom, koji će svojim mesnatim poslasticama častiti najbolje kvizaše tijekom cijele sezone, te Loko prirodna kozmetika iz Makarske, koja će nas opskrbiti prigodnim KOZa sapunima od kozjeg mlijeka.

Sezona KOZe trajat će od rujna 2017. do lipnja 2018. godine, kada će se održati i veliko finale svih pobjednika pojedinačnih kvizova općeg znanja. Što se nedjeljnog kvizaškog otvaranja sezone tiče, možete očekivati više od stotinu pitanja iz svih mogućih područja znanja podijeljenih na standardnih pet KOZinih kategorija: Opći kaos, Sofijin izbor, Multimedijalna kaljuža, Čija mama crne brege dere i Točno u podne. (Zadržavamo mogućnost sitnih strukturnih promjena u kvizu.)

Sva nova pravila i ostatak tehničkih obavijesti bit će vam ukratko predstavljeni u Metropolisu na početku kviza. Ako želite sudjelovati u prvoj kvizaško-pivskoj fešti nove sezone, prijavite svoje ekipe što je prije moguće putem ove brze prijavnice. Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana, a ako vas ne zanima borba za prvo mjesto, može vas doći i deset – samo nam javite prilikom prijave da možemo osigurati dovoljan broj stolaca. Sudjelovanje se, kao i dosad, naplaćuje 20 kuna po članu ekipe. Kako ne biste rekli da nismo dobri domaćini, svakog kvizaša na KOZi će dočekati i fino piće dobrodošlice.

Za sva moguća pitanja stojimo na raspolaganju putem mejla [email protected] ili privatnih poruka na našoj službenoj Facebook stranici. Vidimo se u nedjelju, 17. rujna!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala