Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 17.9.
Večeras vas čekaju finale EP-a u košarci i zanimljivi filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 17.9.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 17.9.

SERIJE / EMISIJE

Košarka EP (M): finale, HTV 2 u 20:10 sati

Crno-bijeli svijet, HTV 1 u 21 sat
Ladin i Žacov razred je na ekskurziji prepunoj uzbuđenja, Jura se sprema u Njemačku, Dominikove kolege s taksi stajališta završile su u pritvoru, a Marina i Kipo napokon će se naći na istoj valnoj dužini...

Vikinzi, HTV 2 u 23 sata
Pojava vikinške flote sije paniku među pariškim pukom. Obranom grada zapovijeda grof Odo, koji je uvjeren kako je grad spreman za opsadu. Kralj Karlo na nagovor svoje kćeri, princeze Gisle, objavljuje kako neće napustiti grad. Vikinzi podižu logor nedaleko od grada i planiraju napad.

FILMOVI

Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života, Doma TV u 20 sati
Lara Croft je ponovno u akciji suočena s najopasnijom misijom do sada: pronaći Pandorinu kutiju, izvor sveg zla po vjerovanju antičke civilizacije. U potrazi ona putuje svijetom,od Grčke do Hong Konga i Kenije kako bi do kutije došla prije nego manijakalni znanstvenik koji je planira upotrijebiti za masovno uništenje. Za ovaj zadatak, Lara ponovno unajmljuje svog bivšeg partnera - Terry Sheridana - opasnog plaćenika koji je u prošlosti izdao i Laru i njihovu domovinu. Ona zna da je za ovakvu misiju on najbolji izbor, međutim upitno je da li ponovno može imati povjerenja u njega?

Usamljeni osvetnik, RTL u 20 sati
Producent Jerry Bruckheimer i redatelj Gore Verbinski, dvojac koji stoji iza iznimno uspješne filmske franšize Pirati s Kariba predstavljaju Usamljenog osvetnika – uzbudljivu avanturu prepunu akcije i humora u kojoj proslavljeni maskirani junak ponovno oživljava, ovaj put na potpuno drugačiji način.

San Andreas, Nova TV u 21:25 sati
Priča prati pilota helikoptera i spasioca Raya (Dwayne Johnson) koji nakon stravičnog potresa kreće iz Los Angelesa u San Francisco sa svojom suprugom, s kojom nije u najboljim odnosima, kako bi spasili kćer jedinicu. No, njihovo putovanje samo je početak užasa koji priroda sprema.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala